- Adım
- Cihan
- Cihazım
- Xiaomi 14 Ultra
- Konular
- 103
Hocam siz de haklısınız ama bence art niyet amacıyla yapılmadıklarını düşünüyorum, her şey ateş pahası olunca böyle paylaşımların olmasını doğal buluyorum kendi fikrimce. Size de saygı duyuyorum.
Tabiki art niyet görmüyorum bende, gayet normal bir durum yapılan işlem fakat mekan yanlış gibi sanki. Daha önce bir çok yerde şahit olduğum bir durum, zamanında önü alınmadığında bir süre sonra ilgili kategoriler referans çöplüğüne dönüyor. Sırf link paylaşımı için forum forum gezen insanlar var. İş işten geçtikten sonra yasaklandığında bu seferde yönetime tepki artıyor şimdiye kasar serbest olan şey şimdi neden yasak diye. Siz de biliyorsunuzdur bazı mecralar artık ana sayfasına bile girilemecek duruma geldi bu ve benzeri içerik çöplüğünden dolayı. Ben forumun düzenini düşündüğüm için üstüme vazife görerek fikrimi belirttim, yoksa bu ve benzeri konulara karşı bir garezim yada zıtlığım yok sadece bu forumun içeriğine uygun bulmuyorum şahsi olarak. Önerim illaki uygulanacak diye de birşey yok zaten. Sadece kendimi sorumlu hissettiğim bir konuda fikrimi beyan ettim.