Yardım Sistem yanıt vermiyor diye ekran donuyor

davidselll3

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
davut
Cihazım
mi5 pro
Konular
1
Arkadaşlar mi5 telefonum sistem yanıt vermiyor uygulama yanıt vermiyor diyor. Ekran donuyor. Mıui 8 de yapıyor du. Mıui 9 a yükselttim . Daha çok yapmaya başladı. Ne yapmalıyım. Yardımcı olursanız sevinirim.

MI 5 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

halilmetekirikkale

Emekli Yönetici
Emekli Yönetici
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Hallil
Cihazım
mi5s
Konular
2
bUradan Mi5 Global stable fastboot yazanı indirip miflash ile yükleyebilirsiniz.

Son düzenleme:
Oyla:

Merlict

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Mehmet
Cihazım
Xiaomi Mi 4c
Konular
0
Arkadaşlar benzer sorun bende de var. Telefon Miui8 yüklüydü, bazı sistem hataları yaşıyordum.Bugün bi güncelleme uyarısı geldi. Son güncel durumunu kullanmak istermisin diye. Evet dedim. Download etti yeniden başlatmamı istedi.Yeniden başlatma sonrası ekran kapandı ortada MI yazısı kaldı. Sorun gitmeyince tekrar ses aç+ power tuşu ile girip eski sürümü yükledim. Sanırım 7.5.4 galiba Kurulum gerçekleşti, telefon açıldı. İlk girişler yapıldıktan sonra tema seçmemi istedi. İlk temayı seçtim, uyguladı.O andan itibaren ekran siyah, hiç müdahale edemiyorum ama arka tarafta sesler, mesajlar ve aramalar duyuluyor.Ekrana müdahale edemiyorum.

Nasıl çözebilirim ??

Oyla:

HiddeNKinG

Administration
Yönetici
Admin
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Hasan Özkan
Cihazım
Xiaomi 13
Meslek
Uçak Tek.
Konular
1.268
Arkadaşlar benzer sorun bende de var. Telefon Miui8 yüklüydü, bazı sistem hataları yaşıyordum.Bugün bi güncelleme uyarısı geldi. Son güncel durumunu kullanmak istermisin diye. Evet dedim. Download etti yeniden başlatmamı istedi.Yeniden başlatma sonrası ekran kapandı ortada MI yazısı kaldı. Sorun gitmeyince tekrar ses aç+ power tuşu ile girip eski sürümü yükledim. Sanırım 7.5.4 galiba Kurulum gerçekleşti, telefon açıldı. İlk girişler yapıldıktan sonra tema seçmemi istedi. İlk temayı seçtim, uyguladı.O andan itibaren ekran siyah, hiç müdahale edemiyorum ama arka tarafta sesler, mesajlar ve aramalar duyuluyor.Ekrana müdahale edemiyorum.

Nasıl çözebilirim ??

Telefonunuz unlock edilmiş ise Mi Flash ile bir rom atın en temizinden sıkıntı düzelecektir.

Oyla:

Merlict

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Mehmet
Cihazım
Xiaomi Mi 4c
Konular
0
Evet açık hocam, o menüye girebiliyorum. Lakin Mi Flash nasıl bişeydir, nereye kurmalıyım ?

Oyla:

HiddeNKinG

Administration
Yönetici
Admin
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Hasan Özkan
Cihazım
Xiaomi 13
Meslek
Uçak Tek.
Konular
1.268
Oyla:

Merlict

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Mehmet
Cihazım
Xiaomi Mi 4c
Konular
0
Telefonun kilidi açık. İçinde 3 adet rom'da var. Hatta birisi üzerinde en son çalışan.Bunların hepsini tek tek kurdum ama nafile. Telefon açılıyor ama aynı sorunla devam ediyor...

Oyla:
Üst Alt