Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Sistem uygulamalarını (Miui App ve Google App) kaldırma[Rootsuz]
Mi 8 se de bir türlü yüklü gelen uygulamaları kaldıramıyorum hangi sürücü yü yükledimse cihazı mı görmüyor bana yardımcı olursanız sevinirim şimdiden teşekkürler
Merhaba arkadaşlar adb üzerinden rootsuz sistem uygulamalarını silmeyi göstereceğim internette birçok yerde var fakat belirli uygulamalar için yazmışlar ben ise her sistem uygulamasını silmeyi göstereceğim Lütfen cihazın sistemini bozacak önemli derecede uygulamaları silmeyin aksi takdirde...
forum.miuiturkiye.net
Xiaomi Tools – Everything you need sitemizden driverları indirebilirsiniz Forum kurallarımız gereği mesajınız da yer alan kişisel bilgi kaldırılmıştır.
3.8. Yazılan konu ve mesajlarda iletişim adresi verilmemelidir
Çoğumuz telefona gömülü gelen uygulamalardan rahatsızız. Özellikle google uygulamaları. Hangout, Google müzik, Duo, Drive, Movies, Photo diye uzayıp gidiyor. Telefonda hem yer kaplayıp hem de arkaplanda Ram harcıyorlar. Tabi ki bunları kaldırmanın birçok yolu paylaşıldı forumda. Ama çoğu uygulamayı devre dışı bırakıyor. Bu program ise uygulamayı komple sistemden kaldırıp atıyor. Bir daha karşınıza çıkmamak üzere
Adb driverleri yüklü olmalı
Usb hata ayıklama açıyoruz
Telefonu bilgisayara bağlıyoruz
BRT.exe uygulamasını çalıştırıyoruz
Telefondan Usb hata ayıklamaya izin veriyoruz
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
Kaldırmak istediğiniz uygulamanın sıra numarasını girip Enter basıyoruz. Ve uygulama telefonunuzdan uçup gidiyor
Manuel yöntem
Not: Windows 10nda iseniz PowerShell sorun olabiliyor. Adb klasörünün olduğu sayfanın adres satırına CMD yazın. Komut sistemi açılacak oradan devam edin.
kaizen Hocamın da eklediği yöntemi diğer uygulamaları kaldırmak için kullanabilirsiniz. Kendisine teşekkür ediyorum
pm uninstall -k --user 0 com.miui.home (Mi Tema istemeyenler işlemlere başlamadan önce Nova vb. sorunsuz bir tema yüklemeli yoksa cihaz arayüzü çöker)
(Ama bence bunu hiç ellemeyin derim.)