Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Sistem uygulamalarını (Miui App ve Google App) kaldırma[Rootsuz]
Arkadaşlar bloatware temizliğinden sonra wipe da sorun yok olduğu gibi BLW kaldırılmış bir kullanabiliyorsun ancak cihaza format data yaparsan rom un kurulduğu orjinal hal geri geliyor. Yani hiçbir şey silinmemiş gibi. Yani bu işlem fake bir işlem mi acaba. Kaldırma işlemi neden kalıcı olmuyor sizce.
Yani dahilide BLW kaldırılmış hafifletilmiş rom haline nasıl yapabiliriz.
teşekkürler üstad peki denendiniz mi?
Yukarıda bahsettiğim format data yani telefonu sıfırlamadan sonra yine kaldırdığınız uygulamalar geri geliyor mu?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Açıkçası
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
konuyu TR platformuna göre pek açıklamamış üstad siz isterseniz farklı bir konu açıp açıklarsanız sevinirdik.
Veya bana özel PM atın oda kabulüm. Burada konuyu dağıtmayalım. Burası BRT.exe kalması düşüncesinde arkadaşlar. Veya nasıl isterseniz
teşekkürler üstad peki denendiniz mi?
Yukarıda bahsettiğim format data yani telefonu sıfırlamadan sonra yine kaldırdığınız uygulamalar geri geliyor mu?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Açıkçası
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
konuyu TR platformuna göre pek açıklamamış üstad siz isterseniz farklı bir konu açıp açıklarsanız sevinirdik.
Veya bana özel PM atın oda kabulüm. Burada konuyu dağıtmayalım. Burası BRT.exe kalması düşüncesinde arkadaşlar. Veya nasıl isterseniz
Bu demek oluyor ki, uygulamalar rootlu cihazdaki gibi fiziksel olarak silinmez, sadece varsayılan/geçerli kullanıcının oturumundan cache ve data yapısı korunarak kaldırılır
Harikasınız.
inanın o pm den şüphelenmiştim ama işte kod fakiri olursan 1 yaşına daha girersin.
Tmm Buna sevindim çünkü içimden bir ses komutu. ....... şöyle verirsen silme yetkisi alırsın demeni bekliyorum üstadım.
Şimdiden teşekkürler