Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Sistem uygulamalarını (Miui App ve Google App) kaldırma[Rootsuz]
üstad ben De-Bloat eXtreme for MIUI Stable | Beta by @pranavrenz scripti
6.12.18 kate rom üzerine twrp den flashladım başarı olarak bitirdi faka cihaz boot olurken rastgele başlama yapıyor maalesef.
kendisine de bilgi verdim.
Hocam siz konuları birbirine karıştırdınız. Lütfen yüklediğiniz modülü test edin onayladıktan sonra ayrı bir başlıkta paylaşın. Linkleri silmenizi rica ediyorum
Komple silindi, isterseniz benim silemediğim diğerlerini siz siliniz. Ben konuları karıştırmadım. Sadece yapılan çalışmalar üzerinden bu formdan daha iyi birşey çıksın derdindeydim. Verdiğim linkleri 2 yıldır kullananlar olduğunu okudum. Sorun benim cihaz ile ilgili olabilirdi. Neyse boşgeçtim vede vazgeçtim. Size uğurlar ola.
Komple silindi, isterseniz benim silemediğim diğerlerini siz siliniz. Ben konuları karıştırmadım. Sadece yapılan çalışmalar üzerinden bu formdan daha iyi birşey çıksın derdindeydim. Verdiğim linkleri 2 yıldır kullananlar olduğunu okudum. Sorun benim cihaz ile ilgili olabilirdi. Neyse boşgeçtim vede vazgeçtim. Size uğurlar ola.
Hocam yanlış anlamayın. Paylaştığınız linkleri veya konuyu paylaşmadan önce test edelim ki burada sorun yaşayanlara çözüm sunabilelim. Şimdi bu konuda o uygulamayı yükleyen arkadaşlar sorun yaşayacak ve bilmediğimiz için de yardımcı olamayacağız. En kötüsü de sistem uygulamalarını kaldırmak için buraya gelip yorum okuyan arkadaşlar o sorunları görüp denemek istemeyecekler. Ayrı bir başlık ile konu açın dememin sebebi budur.