Yardım Sistem uygulamalarını kaldırma

muratuyanik1907

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
Adım
murat
Cihazım
xiaomi
Konular
4
Kullanmak istemediğim uygulamalari nasıl kaldırabiliriz Google drive fotoğraflar hangoust bunları kaldırmak istiyorum ama olmuyor
Görselleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir

MI MAX cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

harunserefli

miui ayrıcalıktır:)
Emekli Yönetici
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
harun
Cihazım
mi5s
Meslek
MODALİFE
Konular
38
Oyla:

istebuazizi

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Azizak
Cihazım
mi max 64gb
Konular
25
Doğrudur

Xiaomi Mi5s Miui8 Global Beta
m9 cihazdan, mi max e geçiş yapmıştım, son bikaç aydır kullanıyorum, orda rom işleri ile de uğraşıyorduk.
xiaomi nin kendi arayüzü ile sense arayüzü arasında ikisini denemişsinizdir hangi cihaz deneyimi daha güzel, ilk geçişte alışamama durumu yaşadım fazlaca, o sebeple soruyorum

Oyla:

harunserefli

miui ayrıcalıktır:)
Emekli Yönetici
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
harun
Cihazım
mi5s
Meslek
MODALİFE
Konular
38
m9 cihazdan, mi max e geçiş yapmıştım, son bikaç aydır kullanıyorum, orda rom işleri ile de uğraşıyorduk.
xiaomi nin kendi arayüzü ile sense arayüzü arasında ikisini denemişsinizdir hangi cihaz deneyimi daha güzel, ilk geçişte alışamama durumu yaşadım fazlaca, o sebeple soruyorum
Sense arayüzü gerçekten çok hızlı ve farklı bir arayüz ayrıca htc yazılım olarak diğer firmalara göre çok önde diyebilirim htc kullandıktan sonra samsung lg falan kullanılmaz fakat Miui ayrıcalıktır herzaman bendeki yeri ayrı o yüzden inan sadece arayüzü için aldım bu cihazı.. Malum artık xiaomi kaynak kodları paylasmadigi için port romlar bitti

Oyla:

istebuazizi

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Azizak
Cihazım
mi max 64gb
Konular
25
Sense arayüzü gerçekten çok hızlı ve farklı bir arayüz ayrıca htc yazılım olarak diğer firmalara göre çok önde diyebilirim htc kullandıktan sonra samsung lg falan kullanılmaz fakat Miui ayrıcalıktır herzaman bendeki yeri ayrı o yüzden inan sadece arayüzü için aldım bu cihazı.. Malum artık xiaomi kaynak kodları paylasmadigi için port romlar bitti

sense arayüzünden sonra MIUI a alışamayıp, lineageos kullanıyorum ben de. iphone tipi bir arayüzü andırıyor, bir de gizlilik politikaları çok bunaltıcı gibi gibi

Oyla:

e.tuncayozdemir

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Tuncay
Cihazım
Note8 pro
Konular
0
Bir yardım istesem işi bilen üstadlar dan. Pusula share ne vb gibi orijinal uygulamaları nasıl devre dışı bırakabiliriz

Oyla:
Üst Alt