Yardım Sistem uygulamaları hakkında

ysfaslynch

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Yusuf Aslan
Cihazım
Mi Mix 2S
Meslek
Teknisyen
Konular
14
Merhabalar, benim sorunum biraz klasik biliyorum ama forumda ki konular çözüm olmadı bu sebeple açıyorum. Cihazım Note 6 Pro, root yok, Mıuı 12 global karalı orjinal yazılımlı. BL durumu kapalı. Ben BL kilidini açmadan sistem uygulamalarını silmek istiyorum, ADB denedim Tulip hatası aldım, diğer yolları da denedim olmadı. Bunun başka yolu var mı? Diğer sorum ise BL kilidini açıp, sistem uygulamalarını kaldırıp tekrar nasıl kapatabilirim rom yada root uygulamadan?

Canny1913

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Canny
Cihazım
Redmi Note 8 Pr
Konular
2
BL'i açıp modifiye edip geri kapatırsanız cihaz brick olur. ADB Shell'de "pm disable-user --user 0 (uygulama paket ismi)" yazmayı deneyin.

Paket isimlerini öğrenmek için "pm list packages | sort" yazabilirsiniz.

Oyla:

talhacker

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Talha
Cihazım
Xiaomi 13T
Konular
21
Dostum ben seni anladım sen biraz orjinalcisin kilit kapalı kalsın falan ama böyle olmaz sistem uygulamalarını silmek bi işine yaramıcak çünkü kafalarına göre çalışmıyor bi çoğu uykuda. Bende seninle aynı cihazı kullanıyorum miui 12de note 6 pronun helvası yenildi yapman gereken kilidi açip miui 11.0.6.0 sürüme clean all seçili mi flashla dön tertemiz şekilde önce twrp ardından twrpden güncel orangefox recovery kur sonra strix kernel 4.7 Nonoc newcam olanı indir orangefoxdan kur. Son olarak 69hz ekran overclock kur orangefoxtan sonra cihazın performansina bi daha bak dediklerimi aynen uygularsan memnun kalırsın cihazından yoksa miui 12 ne yaparsan yap iflah olmaz. Magisk ile cihazıda rootlayip universal safetynet fix magisten modül olarak yüklersen bootloader kilidi açıkken playstore sertifikalı olur.

Ekli dosyalar

• 69hz.zip
    1,6 MB · Görüntüleme: 1
Oyla:

ysfaslynch

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Yusuf Aslan
Cihazım
Mi Mix 2S
Meslek
Teknisyen
Konular
14
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Dostum ben seni anladım sen biraz orjinalcisin kilit kapalı kalsın falan ama böyle olmaz sistem uygulamalarını silmek bi işine yaramıcak çünkü kafalarına göre çalışmıyor bi çoğu uykuda. Bende seninle aynı cihazı kullanıyorum miui 12de note 6 pronun helvası yenildi yapman gereken kilidi açip miui 11.0.6.0 sürüme clean all seçili mi flashla dön tertemiz şekilde önce twrp ardından twrpden güncel orangefox recovery kur sonra strix kernel 4.7 Nonoc newcam olanı indir orangefoxdan kur. Son olarak 69hz ekran overclock kur orangefoxtan sonra cihazın performansina bi daha bak dediklerimi aynen uygularsan memnun kalırsın cihazından yoksa miui 12 ne yaparsan yap iflah olmaz. Magisk ile cihazıda rootlayip universal safetynet fix magisten modül olarak yüklersen bootloader kilidi açıkken playstore sertifikalı olur.
Teşekkürler ederim, ben root istemiyorum telefon da maalesef.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

BL'i açıp modifiye edip geri kapatırsanız cihaz brick olur. ADB Shell'de "pm disable-user --user 0 (uygulama paket ismi)" yazmayı deneyin.

Paket isimlerini öğrenmek için "pm list packages | sort" yazabilirsiniz.
Adb de adb devices komutunu girip cihazı görüyorum sonra Shell komutundan sonra tulip yazıyor.

Oyla:

Canny1913

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Canny
Cihazım
Redmi Note 8 Pr
Konular
2
Teşekkürler ederim, ben root istemiyorum telefon da maalesef.

Adb de adb devices komutunu girip cihazı görüyorum sonra Shell komutundan sonra tulip yazıyor.
tulip senin cihazın kod adı oluyor. öyle yazarsa başarılı bi şekilde shell'e girmişsin demektir. oraya verdiğim komudu kendi uygulamanla değiştirip yapıştır.

Bu arada verdiğim komut uygulamaları devre dışı bırakır. Sİlmeyi pek tercih etmem çünkü önemli bir uygulamayı silerek telefonu bozmak çok kolay oluyor ama bu sana kalmış.

Oyla:
Üst Alt