Yardım Sistem başlatıcı

furkanreyiz

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Furkan Kayab
Cihazım
Mi 9t
Konular
2
Sistem başlatıcı sürekli duruyor ney yapmam gerekir sistem uygulamaları için güncelleme geldiydi onu guncelledim şimdi sürekli sürüyor

muhammed540

...
Emekli Yönetici
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
M
Cihazım
Samsung s20 FE
Konular
353
Sistem başlatıcı sürekli duruyor ney yapmam gerekir sistem uygulamaları için güncelleme geldiydi onu guncelledim şimdi sürekli sürüyor
Ayarlardan sistem başlatıcıyi bulun ve güncellemelerini geri alın

Oyla:

Quireon

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Kerem
Cihazım
Mi Note 10 Lite
Konular
1
Bende aynı sekilde arayüz durduruldu hatası alıyorum. Yeni gelen arayüz güncellemesini yaptım ve ondan sonra olmaya başladı. Daha sonra güncellemeleri kaldır dedim ve düzeldi. Benim sorum şu, Xiaomi markasına samsungdan yeni geçiş yaptım ve çok fazla bugla karsılaşıyorum. Madem bu sistem güncellemesiyle gelen özellikleri kullanamicaksak niye update geliyor? Genelde insanlar rom falan yukluyorlar ancak ben orijinal olarak kullanmak istiyorum ve bıktım bu sorunlarindan artık. Bu markanın her güncellemesi böle mi yoksa MIUI 11de duzelttiler mi? Şarj sorunları olduğu için MIUI 10 dayım ve çok fazla bugla karşılaşıyorum. Bıktırdı beni artık

Oyla:

muhammed540

...
Emekli Yönetici
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
M
Cihazım
Samsung s20 FE
Konular
353
aynı sorunu yaşıyorum. geri alma işlemi nasıl yapılıyor? detaylı bilgi verir misiniz? bulamadım.
Ayarlardan uygulamaları yönet kısmına giriniz daha sonra sistem başlatıcı yaşın arama çubuğuna. Çıkan uygulamanın verilerini temizleyin. Sorununuz muhtemelen çözülecektir

Oyla:

melih61

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Melih
Cihazım
Redmi 8
Konular
7
System launcher yeni güncelle geldi ama sakın yüklemeyiniz.

Oyla:

haktanerk

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Haktaner
Cihazım
Mi Note 10 Lite
Konular
28
Bende aynı sekilde arayüz durduruldu hatası alıyorum. Yeni gelen arayüz güncellemesini yaptım ve ondan sonra olmaya başladı. Daha sonra güncellemeleri kaldır dedim ve düzeldi. Benim sorum şu, Xiaomi markasına samsungdan yeni geçiş yaptım ve çok fazla bugla karsılaşıyorum. Madem bu sistem güncellemesiyle gelen özellikleri kullanamicaksak niye update geliyor? Genelde insanlar rom falan yukluyorlar ancak ben orijinal olarak kullanmak istiyorum ve bıktım bu sorunlarindan artık. Bu markanın her güncellemesi böle mi yoksa MIUI 11de duzelttiler mi? Şarj sorunları olduğu için MIUI 10 dayım ve çok fazla bugla karşılaşıyorum. Bıktırdı beni artık
Hocam güncel başlatıcıyı miui 10'da kullanmaya çalışırsanız vs uyumluluk sorunları olması normaldir sanırım
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Tam şimdi güncelledim hocam bir sorunla karşılaşmadım :) . Telefondan telefona değişebilen şeyler uygulama sorunları

Oyla:

system

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
murat
Cihazım
Mİ 8
Meslek
Oto müzik
Konular
43
Aynı sorun bende de oldu mi 8 kullanıyorum, uygulama yöneticisinden sistem başlatıcıyı temizledim, güncellemeleri kaldırdım, düzeldi ama ana ekran düzenim alt üst oldu, şimdi bir tuhaf çalışıyor ama bakalım nasıl olacak.

Oyla:

RfkAktn

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Refik
Cihazım
Mi 9T
Konular
10
apkmirrordan alpha olanı yükle ben kllanıyorum sıkıntı yok
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

MIUI System Launcher ALPHA-4.18.0.1864

Oyla:

muhammed540

...
Emekli Yönetici
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
M
Cihazım
Samsung s20 FE
Konular
353
Gelen güncelleme her cihazı etkilemez hocam. Belki sadece redmi 8 için geçerlidir bu sorun. O yüzden yaşadığınız sorunu diğer telefon konularına yazmamanız daha iyi olacaktır.

Oyla:
Üst Alt