Yardım Sistem başlatıcı

furkanreyiz

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Furkan Kayab
Cihazım
Mi 9t
Konular
2
Sistem başlatıcı sürekli duruyor ney yapmam gerekir sistem uygulamaları için güncelleme geldiydi onu guncelledim şimdi sürekli sürüyor

Quireon

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Kerem
Cihazım
Mi Note 10 Lite
Konular
1
Hocam güncel başlatıcıyı miui 10'da kullanmaya çalışırsanız vs uyumluluk sorunları olması normaldir sanırım
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Haklısınız da ben xiaomiye yeni geçtim ve MIUI 11 uygulama güncellemelerinin MIUI 10a da geldiğini bilmiyordum. Bence gelmemesi lazım böyle uyumluluk sorunlarıyla karsilasicaksak. Sanırım güncelleme geri çekilmiş çünkü şu an sistem uygulama güncellemelerinde gözükmüyor önceden gözüküyordu. Bir sorum olcak siz bu guncellemeler hakkında neler önerirsiniz? Böyle sorunlarla karşılaşmamak için neler yapmalıyız? MIUI 11de şarj problemi var diye güncellemedim ancak böyle şeylerle de karşılaşmak sinir bozuyor. Çünkü en eski arayüze döndürdü telefonu ve şu an güncelleme almadan daha güncel bir arayüze gecemicek sanirim. Beni bu konularda biraz bilgilendirirseniz sevinirim. Teşekkürler :)

Oyla:

haktanerk

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Haktaner
Cihazım
Mi Note 10 Lite
Konular
28
Haklısınız da ben xiaomiye yeni geçtim ve MIUI 11 uygulama güncellemelerinin MIUI 10a da geldiğini bilmiyordum. Bence gelmemesi lazım böyle uyumluluk sorunlarıyla karsilasicaksak. Sanırım güncelleme geri çekilmiş çünkü şu an sistem uygulama güncellemelerinde gözükmüyor önceden gözüküyordu. Bir sorum olcak siz bu guncellemeler hakkında neler önerirsiniz? Böyle sorunlarla karşılaşmamak için neler yapmalıyız? MIUI 11de şarj problemi var diye güncellemedim ancak böyle şeylerle de karşılaşmak sinir bozuyor. Çünkü en eski arayüze döndürdü telefonu ve şu an güncelleme almadan daha güncel bir arayüze gecemicek sanirim. Beni bu konularda biraz bilgilendirirseniz sevinirim. Teşekkürler :)
Hocam miui 11'in belki ilk sürümleri sıkıntılı olabilir ama 2-3 versiyonların vs yorumlarını okur iseniz belki iyi olabilir. Ayrıca temiz kurulum yaptığınızda şarj ile ilgili çok da miui 10 ile MIUI 11 arasında fark olacağını düşünmüyorum açıkçası ki öyle de olsa güncel olmayı birazcık daha fazla ekran süresi almaya tercih ederim ben ama tabi size kalmış hocam :)

Oyla:

Quireon

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Kerem
Cihazım
Mi Note 10 Lite
Konular
1
Hocam miui 11'in belki ilk sürümleri sıkıntılı olabilir ama 2-3 versiyonların vs yorumlarını okur iseniz belki iyi olabilir. Ayrıca temiz kurulum yaptığınızda şarj ile ilgili çok da miui 10 ile MIUI 11 arasında fark olacağını düşünmüyorum açıkçası ki öyle de olsa güncel olmayı birazcık daha fazla ekran süresi almaya tercih ederim ben ama tabi size kalmış hocam :)
Haklısınız yorumları okuyup güncellemeyi düşünüyorum, temiz kurulundan kastınız fabrika ayarlarına döndürüp güncellemek mi oluyor?

Oyla:

61celal61

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Celal
Cihazım
Mi 9T
Konular
19
Haklısınız yorumları okuyup güncellemeyi düşünüyorum, temiz kurulundan kastınız fabrika ayarlarına döndürüp güncellemek mi oluyor?
Güncelledikten sonra fabrika ayarlarına döndermekhaha--

Oyla:

haktanerk

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Haktaner
Cihazım
Mi Note 10 Lite
Konular
28
Miflash vs ile clean and flash yaparak falan da olur hocam ama fark etmez tabi. Güncelledikten sonra hard reset de atabilirsiniz :)

Oyla:

61celal61

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Celal
Cihazım
Mi 9T
Konular
19
Güncellemesi geri mi çekildi dün bi kaldırdım yenisi gelmiş onu kurayım dedim (14 Mayıs güncellemesi gelmişti) sonra bi baktım o da kayboldu sistem uygulama güncelleyicinin de verilerini sildim tekrar baktım yine yok kalkmış herhalde

Oyla:
Üst Alt