Yardım Sistem baslanigici surekli olarak duruyor

erdemturan

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Erdem Turan
Cihazım
Xiaomi Mix Flip
Konular
24
Arkadaşlar merhaba benim telefonda Redmi 5Plus ve bende de "sistem baslatici sürekli olarak duruyor" hatası alıyorum. ama sürekli . ayarlara bile giremiyorum

hiç bir işlem yapamıyorum

bana yardımcı olursanız çok sevinirim...
suan aynı model aynı marka telefon ıle sorunu bende yasıyorum system launcer dıye guncelleme gelmıstı . ne oldu ıse onu guncelleyınce oldu bızım cihazlara
Arkadaşlar sorun guncelemeden sonra oluştu....sebebi çift uygulamalar Facebook, WhatsApp...v.s.kaldirinca düzeliyor
Arkadaşlar forumda çözümüne dair konular mevcut bakabilirsiniz.
Çözüldü - Sistem Başlatıcı Sürekli Olarak Duruyor

Nescafe656

Mevlüt
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mevlüt
Cihazım
S24 Ultra
Meslek
Kombi Tamiri
Konular
72
Arkadaşlar merhaba benim telefonda Redmi 5Plus ve bende de "sistem baslatici sürekli olarak duruyor" hatası alıyorum. ama sürekli . ayarlara bile giremiyorum

suan aynı model aynı marka telefon ıle sorunu bende yasıyorum system launcer dıye guncelleme gelmıstı . ne oldu ıse onu guncelleyınce oldu bızım cihazlara
Arkadaşlar sorun guncelemeden sonra oluştu....sebebi çift uygulamalar Facebook, WhatsApp...v.s.kaldirinca düzeliyor

mersinofman

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
mehmet
Cihazım
redmi 5 plus
Konular
0
kaldırınca dıyorsun ama telefonu sankı ele gecırmıs hıc bır sekılde mudahale edemıyorsun ben de formatladım gectım miiss gıbı oldu ..

yhnzlyn

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
yhnzlyn
Cihazım
Note 4X
Konular
0
kaldırınca dıyorsun ama telefonu sankı ele gecırmıs hıc bır sekılde mudahale edemıyorsun ben de formatladım gectım miiss gıbı oldu ..
Tamda sizin dediğinizi diyorum...formattan sonra güncelleştirmeyi kaldirmadan...çift uygulama açmaya kalkarsanız ...aynı sorunu yaşarsınız...iyi akşamlar

canokan

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Can
Cihazım
Redmi5 Plus
Konular
0
Redmi5 Plus için yaşanan sorun çözülür mü? Sürekli 'Sistem başlatıcı sürekli duruyor' hatası veriyor.

Nescafe656

Mevlüt
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mevlüt
Cihazım
S24 Ultra
Meslek
Kombi Tamiri
Konular
72

Srrr

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Serkan
Cihazım
Huwai
Konular
0

Bana da oldu bugün. Ayarlar-uygulama yömeticisine girin. Sonra sistem başlatıcısı uygulamasını seçin. Alt tarafta gümcellemeleri kaldır var. Kaldırımca düzeldi

MineMavi

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Mine
Cihazım
Readmi 5 plus
Konular
0
Aynı şeyi bende yaşıyordum güncelleme aldığı andan şu dakikaya kadar... Arkadaşların da dediği gibi sistem başlatıcı guncellemerini kaldırınca telefon normale döndü.

bntozkn

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
bülent
Cihazım
mi8 lite
Konular
0
bu işlemi nasıl yapabilirim acaba süreli mesajı tekrar tekrar gönderiyor

necoban

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
neco
Cihazım
mi5
Konular
2
verilen cözümü yapmama ragmen düzelmiyor, tel mi 5 , sistem başlatıcıdan verileri bir kac kez temizledim ama yıne düzelmiyor, facebook twıter gıbı uygulamalrı bır klasore yerleştırıyor, klasore her bastıgımda sistem uygulama durduruldu hatası verıyor, cözümü bilen varsa lütfen yardım ıstıyorum

Üst Alt