- Adım
- Mustafa
- Cihazım
- mi max
- Konular
- 2
Arkadaşlar merhaba. Sabahleyin kılıflı telefon yataktan halıya düştü. Telefonda kırık vs. Hiç birşey yok. Lakin telefon simkart görmüyor. Durup dururken simkart2 de takılı sim yok görünüyor. Simkartı başka telefona taktım çalışıyor başka simkartı poco ya taktım görmüyor ve çalışmıyor.
Telefon aldığım kişi uzaktan bilgisayar a bağlanıp imei atmıştı 2 sene önce. O zaman bana Simkart1 aktif değil sim2 yuvasına tak demişti. O zamandan beri bu şekilde kullandım. Sim1 hattı taktığımda hat görüyor ama çalışmıyor arama vs yapmıyor. Ne yapmam lazım. Yazılımsal mı uzaktan biri bağlanıp halleder mi yoksa teknik servise mi göndereyim? Bilen başına gelen var mı?
Resim 1 sim2 de takınca ekran görüntüsü.
Resim 2 sim1 de takınca ekran görüntüsü
Telefon aldığım kişi uzaktan bilgisayar a bağlanıp imei atmıştı 2 sene önce. O zaman bana Simkart1 aktif değil sim2 yuvasına tak demişti. O zamandan beri bu şekilde kullandım. Sim1 hattı taktığımda hat görüyor ama çalışmıyor arama vs yapmıyor. Ne yapmam lazım. Yazılımsal mı uzaktan biri bağlanıp halleder mi yoksa teknik servise mi göndereyim? Bilen başına gelen var mı?
Resim 1 sim2 de takınca ekran görüntüsü.
Resim 2 sim1 de takınca ekran görüntüsü