E emre07 Yeni Üye Yeni Üye MIUI Sever Adım Emre Cihazım Mi 5s Yaş 32 Konum Sivas Katılım 28 Nisan 2017 Konular 4 Mesajlar 33 Tepkime puanı 4 Puanları 8 9 Mayıs 2017 #1 Mi5s için simge küçültme nasıl oluyor yardım edebilecek biri var mı hiç anlamam bu konulardan MI 5s cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Mi5s için simge küçültme nasıl oluyor yardım edebilecek biri var mı hiç anlamam bu konulardan MI 5s cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
hakikidaredevil Deneyimli Üye Deneyimli Üye MIUI Sever Adım Günay Cihazım Mi 5 Yaş 30 Konum Tekirdağ Katılım 5 Ekim 2016 Konular 5 Mesajlar 120 Tepkime puanı 71 Puanları 28 9 Mayıs 2017 #2 Tema yukleyebilirsin. Bazi temalarda ana ekran duzeni 5×5 seklinde oluyor. Oyla: Oyla 0 Downvote
emrealtun Yeni Üye Yeni Üye MIUI Sever SMS Onaylı Adım Emre Cihazım Mi 5s Meslek Web Tasarım Konum İstanbul Katılım 5 Kasım 2016 Konular 7 Mesajlar 46 Tepkime puanı 11 Puanları 8 9 Mayıs 2017 #3 Bu tema işini görebilir bende arıyordum. Şimdi bu temayı kullanıyorum. Görselleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir Oyla: Oyla 0 Downvote
Bu tema işini görebilir bende arıyordum. Şimdi bu temayı kullanıyorum. Görselleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
E emre07 Yeni Üye Yeni Üye MIUI Sever Adım Emre Cihazım Mi 5s Yaş 32 Konum Sivas Katılım 28 Nisan 2017 Konular 4 Mesajlar 33 Tepkime puanı 4 Puanları 8 9 Mayıs 2017 #4 emrealtun' Alıntı: Bu tema işini görebilir bende arıyordum. Şimdi bu temayı kullanıyorum. Görselleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir Genişletmek için tıkla ... Eyvallah hocam sagol MI 5s cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi Oyla: Oyla 0 Downvote
emrealtun' Alıntı: Bu tema işini görebilir bende arıyordum. Şimdi bu temayı kullanıyorum. Görselleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir Genişletmek için tıkla ... Eyvallah hocam sagol MI 5s cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
E emre07 Yeni Üye Yeni Üye MIUI Sever Adım Emre Cihazım Mi 5s Yaş 32 Konum Sivas Katılım 28 Nisan 2017 Konular 4 Mesajlar 33 Tepkime puanı 4 Puanları 8 9 Mayıs 2017 #5 hakikidaredevil' Alıntı: Tema yukleyebilirsin. Bazi temalarda ana ekran duzeni 5×5 seklinde oluyor. Genişletmek için tıkla ... Eyvallah hocam sagol MI 5s cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi Oyla: Oyla 0 Downvote
hakikidaredevil' Alıntı: Tema yukleyebilirsin. Bazi temalarda ana ekran duzeni 5×5 seklinde oluyor. Genişletmek için tıkla ... Eyvallah hocam sagol MI 5s cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Zenex Zirveye Doğru Onursal Yönetici Teknisyen Elit Üye MIUI Sever SMS Onaylı Adım Baki Cihazım OnePlus 7T Pro Meslek Öğrenci Konum Trabzon Katılım 15 Ocak 2016 Konular 62 Mesajlar 8.895 Çözümler 10 Tepkime puanı 8.552 Puanları 338 6 Eylül 2017 #6 konu onaylandı Oyla: Oyla 0 Downvote