- Adım
- Ahmet Akif
- Cihazım
- Redmi 8
- Konular
- 36
Hocam akıllı fatura servisim sona ermişti, bu servis sürekli deneye deneye 150 küsür sms göndermiş yurt dışına. Faturam 191 tl geldi sırf bu yüzden, ben direk bu servisin yetkilendirmesinin kapatılmasını öneririm. Birde uygulamanın bildirimlerini kapatınca bir daha rahatsız etmiyorGelen güncelleme sonrası telefon ağırlaşırsa hard reset atardım ve sorunsuz hesabım açılırdı. Son gelen güncelleme ile bu sorun bende oldu ve her ne yaptıysam bir türlü çözüm bulamadım ama az önce yeniden başlattım ve bildirim gelince tekrar denedim ve etkinleştirildi.
Çözümüm;
- "Telefonu bul" seçeneğini kapattım ve bu şekilde 1-2 hafta kullandım. Yeniden başlattım hata verdi tekrar dene dediğimde "Sim kart etkinleştiriliyor" bildirimi geldi ve bir süre bekledikten sonra "etkinleştirildi" yazısını gördüm. Sizde böyle bir deneyin belki çözümü olur.
Alternatif;
- Kullandığınız operatörün yurtdışı mesaj servisinin açık olup olmadığını kontrol edin.
- Yurtdışı servisiniz açık ise, sim kartınızı telefonunuza taktıktan sonra uçak moduna alın ve bir süre bekledikten sonra tekrar aktif edin.
- Çok fazla deneme sonrasıda problem çıkarabilir