Çözüldü SIM kart/şebeke sorunu

H.kadioglu

Xiaomi_Satış_Teknik
Teknisyen
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Ayın En Aktif Üyesi
Adım
Hasan
Cihazım
Mi9t Pro
Konular
10
Mi10 yurt dışı cihazımda da aynı sorun var türktelekom sim kartımda calisiyor ama vodafane sım taktiğim da çalışmıyor 0 hat taktım yine şebeke bi geldi bi gitti
imeiyi e-devletten sorgulayın klon olabilir

kcellat

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
KML
Cihazım
Mi 11 Ultra
Konular
3
Mi10 yurt dışı cihazımda da aynı sorun var türktelekom sim kartımda calisiyor ama vodafane sım taktiğim da çalışmıyor 0 hat taktım yine şebeke bi geldi bi gitti
Sim kart değişikliği yada numara taşıma yaptıysanız, bir kaç gün içinde kendiliğinden düzelecektir.

MonteCarlo/

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Cumali
Cihazım
Mi9T Pro
Konular
2
bi önceki mesajda dediğim gibi içindeki verileri silip yedekleyecek vakit ayıramadım. Belki benimle aynı durumda olan ve çözüm bulabilmiş biri vardır diye düşünerek buraya yazdım. Daha önce de TEB bankacılık programının çalışmaması mevzusunda habire rom değiştirmiştik, çözüm olamamıştı, en son orjinal çin romu yükledikten sonra boot loader kilidini kapatmıştım (belki bu sefer çalışır diye). Ayrıca Çin rom'u kendi cihazın kendi resmi romu olması, diğerlerinden önce güncelleme alması, google sms ve telefon uygulaması olmaması, otomatik arama kaydı yapması vb özelliklerden dolayı daha cazip geliyor. İlk fırsatta ROM değiştirip sonucu yazarım...
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

SON----
Arkadaşlar, telefonu (başka hiçbir işlem yapmadan) fabrika ayarlarına geri döndürdüm. Bulamadığı şebekeyi (vodafone) bulmaya başladı. İlginç ama sorun çözülmüş görünüyor. Aynı sorunu yaşayan olursa belki faydası olur...
Merhaba aynı sorunu bende yaşıyorum şu an başka hatlar gayet sağlıklı çalışırken Vodafone sürekli gidip geliyor şebekesi cihazım imeil attırmıştım yd ben nasıl yapabilriim çözüm önerin var mı
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Sim kart değişikliği yada numara taşıma yaptıysanız, bir kaç gün içinde kendiliğinden düzelecektir.
Ne kadar bir süre acaba azap gibi hiç bişey yapılmıyor wifiye bile bağlanmıyor şebeke yüzünden çıldırtmalık

Üst Alt