Yardım Sim kart okunmuyor

fztalarm

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Osman Çetin
Cihazım
mi4
Konular
2
Arkadaşlar merhaba.Mi 4 telefonum iki gündür sim kart okunmuyor diye arıza veriyor.Baska sim kart takınca da aynı şekilde sorun veriyor.Ayarlar telefon hakkında derleme numarası olan yerde bilinmiyor yazıyor.acaba problem nedir

fztalarm

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Osman Çetin
Cihazım
mi4
Konular
2
arkadaşlar temiz kurulum yaptık ama hala sim kart görünmüyor servise göndermeden çözebilecek kimse var mı acaba ? servise gönderenler şikayetçi olduğu için göndermek istemiyorum

Oyla:

YahyaArslan52

Premium Üye
Premium Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Yahya
Cihazım
HuaweiMate10
Konular
10
arkadaşlar temiz kurulum yaptık ama hala sim kart görünmüyor servise göndermeden çözebilecek kimse var mı acaba ? servise gönderenler şikayetçi olduğu için göndermek istemiyorum
aynı sorun benım arkadasın cıhazında vardı servıse goturduk ılk once hemen rom atıp vermısler sonra 4 gun once kendım delta servıse gıderek konuyu ızah ederek teslım ettım bakalım cıhaz gelsın sonucu ogrenecegız.

Oyla:

fztalarm

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Osman Çetin
Cihazım
mi4
Konular
2
aynı sorun benım arkadasın cıhazında vardı servıse goturduk ılk once hemen rom atıp vermısler sonra 4 gun once kendım delta servıse gıderek konuyu ızah ederek teslım ettım bakalım cıhaz gelsın sonucu ogrenecegız.
pazartesi de ben vereceğim servise olmadı bir türlü

Oyla:

YahyaArslan52

Premium Üye
Premium Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Yahya
Cihazım
HuaweiMate10
Konular
10
bır deta servis macerası boyle son budu mi5 10 gunluk telefon sım kart arıza sebebı ıle servıse yolladım 20 gun sonra tamır edılmemıs sekılde teslım ettıler cepport gıttım derdımı anlattım ıade ıstedım ordan delta arandı nasıl tamır etmrden teslım ettınız dıye ıade ıstedıgımı soyedıgımde deltaya gerı gittim deltanın müdürü ıle konusup olayı anlaattıgımda 20 dakıkkada ürünü 20 dakıkada yaptılar anakart değişimi 20 dakıkalık olayı 20 gün sürdü. 20 gun bekletıp tamır edıldmeden teslım edılmesı en gıcık oldugum olay anlarım bır suru telefon gelıyor 20 gunde beklenır ama yapılmadan teslım edılmesı ıste bu müşteri memnunıyetı o kadar az kı dıyecek baska bır sey yok.

Oyla:
Üst Alt