Yardım Sim kart etkinleştirilmedi - hesap bakiyesi yetersiz

kuintus

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
tolga
Cihazım
remi note7
Konular
1
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
Global 11.0.1
Telefon Modeli
redmi note 7
Bootloader Kilidi
Bilmiyorum
Merhabalar,

Forumda önce arasaydın demeden önce inanın, okumadığım yer kalmadı.
Telefonum mi note 7, mart ayında TR garantili aldım. Simi taktığımda, okuduğum ne varsa forumlarda yaptım; cihaz bul aç/kapa, dil değiştirme, cloud hesabı, sim kart ayarlara numara yazma vs... Etkinleştiriliyor yazısı çıktıktan bir süre sonra, etkinleştirilmedi hesap bakiyeniz yeterli değil uyarısı alıyorum.
İşim gereği telefonum zaten yurtdışı kullanımına açık ve faturalı. Müşteri temsilcisini aradım acaba SMS mi kapalı diye, yok o da açık dediler. Başka ne yapmam gerekiyor bilemedim.

wmprx

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Mehmet
Cihazım
Mi 8
Konular
8
Ben rom değiştirerek bu sorunu çözebilmiştim. İsterseniz temiz kurulum ile EU rom kurup öyle deneyin birde.

Oyla:

kuintus

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
tolga
Cihazım
remi note7
Konular
1
Ben rom değiştirerek bu sorunu çözebilmiştim. İsterseniz temiz kurulum ile EU rom kurup öyle deneyin birde.
Aslında garanti dışı bırakacak işlemlerden kaçınmak istiyordum ama bilmiyorum en son çare olarak, eğer sorunu kesin çözecekse araştırıp yapabilirim.
Teferruatlı gözüküyor baya, boatloader kilidi açma, uygun kararlı rom bulmak vs... Fazla da hakim değilim açıkcası konuya.

Oyla:

wmprx

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Mehmet
Cihazım
Mi 8
Konular
8
Aslında garanti dışı bırakacak işlemlerden kaçınmak istiyordum ama bilmiyorum en son çare olarak, eğer sorunu kesin çözecekse araştırıp yapabilirim.
Teferruatlı gözüküyor baya, boatloader kilidi açma, uygun kararlı rom bulmak vs... Fazla da hakim değilim açıkcası konuya.
Hocam eğer garantili cihaz ise böyle kalsın o zaman, zararı yok zaten.

Oyla:

XSoDia

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
ömer
Cihazım
Redmi K30
Meslek
Çok Serbest Meslek
Konular
47
Hocam dün poco romu yükledim ilk başta aynı sorun oldu ama önceki yazdigim çözüm ile düzeldi önemli olan wifi kapalı olarak mobil veri GPS sim bölümunde 905xxxxxx şeklinde numaranızı tanımlayarak ve MIUI hesabınıza aynı numarayı kayıtlı olması gerekli birde son olarak mi.cloud hesabınıza girip önceden kalan cihaz kayıtlarını temizleyin

Oyla:

xazxaz10

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Çağrı
Cihazım
Redmi Note 8Pro
Meslek
Lisans öğrencisi
Konular
11
Hocam dün poco romu yükledim ilk başta aynı sorun oldu ama önceki yazdigim çözüm ile düzeldi önemli olan wifi kapalı olarak mobil veri GPS sim bölümunde 905xxxxxx şeklinde numaranızı tanımlayarak ve MIUI hesabınıza aynı numarayı kayıtlı olması gerekli birde son olarak mi.cloud hesabınıza girip önceden kalan cihaz kayıtlarını temizleyin
Yazmama rağmen olmuyor ve ayarlarda tel no halen gözükmüyor
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.

Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

İçindeki hattı değiştim direk uyarı verdi micloud sim değiştirdiniz şifre girin diyerek. Ulen madem biliyorsun benim noyu neden kabul etmiyor uğraştırıyorsun. :@

Son düzenleme:
Oyla:

XSoDia

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
ömer
Cihazım
Redmi K30
Meslek
Çok Serbest Meslek
Konular
47
Yazmama rağmen olmuyor ve ayarlarda tel no halen gözükmüyor

Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

İçindeki hattı değiştim direk uyarı verdi micloud sim değiştirdiniz şifre girin diyerek. Ulen madem biliyorsun benim noyu neden kabul etmiyor uğraştırıyorsun. :@
eğer başka hattın var ise mi clouda onuda ekliycek o yüzden soruyor.
hocam birde mi clouddaki cihaz lar yerindeki kullanılmayan cihazları silerek deneyin .ayrıca msjlardaki mi msj tikini açmaya çalışın tekrar dener

Oyla:

kuintus

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
tolga
Cihazım
remi note7
Konular
1
Hocam eğer garantili cihaz ise böyle kalsın o zaman, zararı yok zaten.
Garantili evet, zaten yoğunluk sebebiyle telefoncuya gösteremedim hiç.
Şimdi siz böyle kalsın zararı yok demişsiniz ama benim sorunumu tam anlayamamışsınız. Sim kartı telefona taktığımda pin istiyor ama sonra sim kart tamamen inaktif; sağ üstte sinyal alamıyorum tamamen pasif, çarpı işareti mevcut. Arama, mesaj vs hiçbir işlem yapamıyorum. Kendi imkanlarımla çözebilir miyim diye uğraş veriyorum sadece boş zamanlarımda.

Oyla:

Miraguvenlik

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Miraguvenlik
Cihazım
Redmi 5 plus
Konular
0
Aynı sorun bende de var resmi 5 plus ta sıfırladık sim kart okumuyor okuyodu arıyordu okumaz oldu çözüm yolları var mı ne yaptın sen

Ekli dosyalar

• Screenshot_2021-06-09-15-23-11-103_com.android.chrome.jpg
    Screenshot_2021-06-09-15-23-11-103_com.android.chrome.jpg
    412 KB · Görüntüleme: 4
Oyla:
Üst Alt