Yardım Sim Kart Etkinleştirilemedi Hatası

poison

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
mesut
Cihazım
mi box s
Konular
4
Turkcell hattımı Turktelekoma taşıdıktan sonra bu hatayı alıyorum. Dört gündür forumlarda verilen çözüm önerilerini deniyorum, en son fabrika ayarına döndüm malesef yine çözüm olmadı. Soruna dair çözüm önerileriniz var mı? Teşekkürler.

poison

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
mesut
Cihazım
mi box s
Konular
4
19 kez göndermiş benim kart malesef.

Oyla:

poison

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
mesut
Cihazım
mi box s
Konular
4
Fatura baya kabarık gelecek desenize. Peki kesin bi çözümü yok mudur bunun cihazı sıfırlasak gene aynı şeyi yapacak
Fabrika ayarına dönmekte fayda etmiyor. En iyisi hiç ısrar etmeden hattın yurt dışı sms ve arama servisini iptal etmek. Belki yetkilendirmeyi durdurarakta çözüm bulabiliriz ama garanti olması için tümden yurt dışını kapattım. archesm uyarmasa fatura daha da kabaracaktı.

Oyla:

emrahakkaya22

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emrah Akkaya
Cihazım
XiaomiMi Note 3
Konular
19
Rom la alakalı bir durum olabilir. Bende ilk eu stabil roma geçtiğimde yaşamıştım. Telefonu ingilizce yapınca düzelmişti. (Ben kontörlü türk telekom hat kullandığım için kontörler arka arkaya düşmüştü 80 kuruştan. 8 lira kontörümü yemişti. Eu da yeni güncelleme yaptığımda ilk seferde güncelledi. Sanırım sadece hata alırsa kontör yiyiyor. Bu güncellemede hattımdan tl düşmedi çünkü.

Oyla:

abdulvahap

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Abdulvahap
Cihazım
Xiaomi Mi6
Konular
1
Rom la alakası yok arkadaşlar tamamen operatörden kaynaklanıyor. Turk Telekom etkinleştirilemiyor şimdilik.

Oyla:

abdulvahap

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Abdulvahap
Cihazım
Xiaomi Mi6
Konular
1
Ben her yolu denedim olmadı. Daha sonra araştırınca birçok TT kullanıcısın aynı sorunu yaşadığını gördüm denemeyi bıraktım. Lakin yeğeniniz hemen etkinleştirdiğine göre acaba global olmayan ve imei işlemi yapılmış cihazlar mı sorun çıkarıyor diye düşündüm şimdi.
Yeğeninizin ve sizin cihazlarınızın durumu nedir? Çin, global, imei repair, resmi kayıt...

Oyla:

TeAmo

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ali
Cihazım
Oneplus 8t
Meslek
Turkcell
Konular
90
Cihazı İngilizce diline alıp yapmayı deneyin ben o şekilde çözmüştm tt a geçince.

Oyla:

poison

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
mesut
Cihazım
mi box s
Konular
4
Cihazı İngilizce diline alıp yapmayı deneyin ben o şekilde çözmüştm tt a geçince.
Birkaç kez denedim olmadı.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Ben her yolu denedim olmadı. Daha sonra araştırınca birçok TT kullanıcısın aynı sorunu yaşadığını gördüm denemeyi bıraktım. Lakin yeğeniniz hemen etkinleştirdiğine göre acaba global olmayan ve imei işlemi yapılmış cihazlar mı sorun çıkarıyor diye düşündüm şimdi.
Yeğeninizin ve sizin cihazlarınızın durumu nedir? Çin, global, imei repair, resmi kayıt...
Rom veya sürümleriyle ilgili fazla bilgim yok malesef. benim model redmi 5 plus yiğenimin telefon mi not 3. İkiside kendi romu yani ne yüklenmişse updateye o sürümler.

Oyla:

abdulvahap

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Abdulvahap
Cihazım
Xiaomi Mi6
Konular
1
Modelden ziyade global mi Çin mi? İmei yasal mı değiştirilmiş mi?

Oyla:
Üst Alt