Yardım Sim Kart Etinleştirilemiyor ve Şebeke sorunu

berkay7171

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Berkay
Cihazım
Mi 9T
Konular
9
Merhaba. Uzun süredir telefonu kullanıyorum ve 2 ay önce hattımı değiştirdim. Hattımı değiştirdiğim, sürekli sim kart etkinleştirilemedi hatası alıyorum ve ne yaptıysam düzeltemedim. Az önce de ekrana yine etkinleştirilemedi hatası geldi ve şebeke komple gitti. Şuan ne internete bağlanabiliyorum ne de arama yapabiliyorum ama hat çekiyor gözüküyor. Ne yapmam lazım?

berkay7171

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Berkay
Cihazım
Mi 9T
Konular
9
Turk telekomda bende sorun yaşamamıştım ardından turkcelle geçince bu sorun oldu. Müşteri hizmetlerini aradım sms için ayar yaptılar sorun yok dediler ancak düzelmedi. Yukarıda yazıldığı gibi akıllı faturadan olabilir dedim iptal ettim yine düzelmedi. Yurtdışına sms atılıyor, sms geliyor ancak sanırım xiaomi farklı bir sistemle dönüşü alıp işliyor ve bu turkcell de işlemiyor. Cihazı bul ardından atılan sms e dönüş gelmiyor ancak i.mi.com sitesinden gelen mesaj telefona ulaşıyor. Sim 2 yi de denedim olmadı. Yani ya turkcell problemi ya da numar değişmeden sim kart değiştiği için oluşan bir sorun aynı bankalarda yaşanan gibi.

Farklı hesap oluşturup tel noyu bağladım yine olmadı bu da sorunu turkcell e yönlendiriyor gibi. Toplamda 25 sms hakkı harcadı ve olmadı bende bildirimleri kapattım.
Ben hiçbir şekilde şebeke kullanamıyorum şuan. Bildirim falan kapatsam da işe yaramayacak :(

Oyla:

robomopaw

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Cagatay
Cihazım
Redmi Note 9 Pr
Konular
4
Kablosuz bağlantı üzerinden ses. Bilmediğinize göre aktif değil sanıyorum. O servis açık olduğunda uçak modunda bile olsa wifi dan şebeke çalışır. Acaba cihazın modem tarafında mı sorun var diye merak ettiğimden sordum.

Oyla:

berkay7171

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Berkay
Cihazım
Mi 9T
Konular
9
Kablosuz bağlantı üzerinden ses. Bilmediğinize göre aktif değil sanıyorum. O servis açık olduğunda uçak modunda bile olsa wifi dan şebeke çalışır. Acaba cihazın modem tarafında mı sorun var diye merak ettiğimden sordum.
Bilmiyorum ama gece gece çıldırmak üzereyim. ROM değiştirsem düzelir mi peki? Veya telefonu sıfırlasam?

Oyla:

protecknick9

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
protecknick9
Cihazım
Xiaomi
Konular
26
Hocam eğer Vodafone kullaniyorsaniz bu gece bende sorunlar yasiyorum istanbul'da garipleşti vodafone

Oyla:

onununcuköy

Hevesli Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Erkan
Cihazım
Yok
Konular
6
Konu çok ilgisiz yerlere gitmiş facepalm~~

Öncelikle IMEI'lerinizi kontrol ediniz.

Buradan çıkan sonuca göre çözüm üretmeye çalışalım.

Oyla:

berkay7171

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Berkay
Cihazım
Mi 9T
Konular
9
İmei kontrolü yaptım sıkıntı yok. Şebeke düzeldi ama hala etkinleştirme yapamıyorum.

Oyla:

hsyn18

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
hüseyin
Cihazım
MI 8 SE
Konular
0
Bu sorunun çözümü bulundu mu acaba

Oyla:

berkay7171

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Berkay
Cihazım
Mi 9T
Konular
9
Kendi kendine düzeldi. Bir şey yapamadım maalesef.

Oyla:
Üst Alt