Yardım SİM 2 yuvasının hat okumama sorunu

emo1616

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emre
Cihazım
Redmi Note8 Pro
Konular
166
Tüm Xiaomi 13'lerde aynı sıkıntı var maalesef. Acaba Çin/Global cihazlarla, farklı bölge stock romlarıyla, çeşitli custom romlarla, esim/normal sim kullanımıyla, bootloader kilidinin açık olup olmamasıyla ilgili olabilir mi diye pek çok farklı cihazda test yaptık ama fark etmedi... Maalesef SIM değiştirerek ya da direnç kayıt yaptırmak dışında bir seçenek yok.
Hocam ilk defa böyle bir durum yaşıyorum inanın geçen sim 1 e geçtim mecburen 2 kapalı diye sorun yok dedim sim 1 kapandı sim2 ye taktım aha düzeldi dedim bu sabah da sim 2 kapandı sim 1 çalışıyor .Çok saçma bir sirkülasyon dönüyor işin garibi ise biz bu simlerin ne zaman kapanacağından nasıl haberimiz olucak eskiden 4+4 diyince hesaplardık şimdi kafa allak bullak oldu

cantara

Administrator
Yönetici
Admin
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emre
Cihazım
Xiaomi 13
Konular
427
Hocam ilk defa böyle bir durum yaşıyorum inanın geçen sim 1 e geçtim mecburen 2 kapalı diye sorun yok dedim sim 1 kapandı sim2 ye taktım aha düzeldi dedim bu sabah da sim 2 kapandı sim 1 çalışıyor .Çok saçma bir sirkülasyon dönüyor işin garibi ise biz bu simlerin ne zaman kapanacağından nasıl haberimiz olucak eskiden 4+4 diyince hesaplardık şimdi kafa allak bullak oldu

Ben SIM 2'ye yeni takmıştım ve süre yeni başlamıştı hocam ama bu gerginliğe hiç gerek yok diyerek IMEI işini halletim... Bazı arkadaşlar telefonu yeniden başlatınca SIM değiştirmek gerekiyor demişti ama bende bir düzen yoktu, durup dururken hat gidiyordu. Bence siz de boş yere vakit kaybetmeden IMEI işini halledin, nasıl olsa yaptıracaksınız. 3 ay önce veya sonra çok da fark etmiyor.

Lexaionist

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Yunuscan
Cihazım
Xiaomi 13
Meslek
Grafiker
Konular
99
Ben SIM 2'ye yeni takmıştım ve süre yeni başlamıştı hocam ama bu gerginliğe hiç gerek yok diyerek IMEI işini halletim... Bazı arkadaşlar telefonu yeniden başlatınca SIM değiştirmek gerekiyor demişti ama bende bir düzen yoktu, durup dururken hat gidiyordu. Bence siz de boş yere vakit kaybetmeden IMEI işini halledin, nasıl olsa yaptıracaksınız. 3 ay önce veya sonra çok da fark etmiyor.
Hocam hangi romu kullanıyorsunuz? Foto atar mısınız?

BimmerLover

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Utku
Cihazım
Xiaomi 13
Konular
61
Bende yeni aldım cihazı bende de aynı problem var :( tek çözüm direnç attırmak sanırım

Üst Alt