- Adım
- zübeyir
- Cihazım
- redmi note 10 s
- Konular
- 1
- Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
- 12.5.16
- Telefon Modeli
- REDMİ NOTE 10 S
- Bootloader Kilidi
- Bilmiyorum
Merhaba yaklaşık 2 hafta önce falan n11den türükiye garantili REDMİ NOTE 10 S ocean blue aldım normal olarak sim 2 ye vodafone hattımı taktım. daah sonra denemek amaçlı başka türkcell bir hattı sim 1 e taktım ama hiç şekilde şebeke yok. sim kartı görüyor lakin çekmiyor. internette çözüm videoları falan izledim. ama yok ama dün bu sim hizmeti aça kapa falan yapmıştım hata cihazı bul seçeneği alan aç kapa falan dün deneyeyim dedim çekti hatta arama falan da yaptı lakin anladığım kadarıyla wifi ile bir ağa bağlanınca sim 1 aktif oluyor ? hatta arama yaptığım sırada wifiyi kapadım ahla çekiyor sorun yok. ama daha sonra wifi kapalı iken çekmiyor illa bir wifi ağına bağlanmak istiyor bu neden olabilir. seri no ve kutudaki imeileri xiamonin sitesinden teyit ettirdim sıkıntı yok BTK dada sıkıntı yok kayıtlı ne yapmam lazım. yazılımsamlı donanımsalmı . kullandığım sürüm 12. 5.16 kararlı global sürüm. 13 e yükseltmek isetmiyorum olumsuz yorumlar var ama düzelecekse geçebilirim ne yapmam lazım. daha yeni telefon servise vermek itesiyorum lütfen yardım.