Rom Silinsin

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

eerdoan23

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
enes
Cihazım
Note 6 pro
Konular
2
AOSP tabanlı rom kurarken de mi hesabı sormaz...

Güvenlik açığı anlamına mı geliyor bu durum wasntme~~
Tabi ki güvenlik açığı telefon çalındığı bir durumda aosp veya masik rom kurulduğu zaman hemen kolayca güvenlik duvarını aşmış oluyor tamam mi doğrulama çok güvenilir değil ama bu kadar da basit şekilde aşılmamalı

suleymankeskin.7

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Süleyman
Cihazım
NOTE 9S
Konular
0
Selamlar bu rom u indirmek istediğimde açılan sayfada
Erişim reddedildi
Bu klasöre erişim izniniz yok gibi görünüyor. İzni olan bir hesapta oturum açtığınızdan emin olun veya erişim istemek için geliştiriciye danışın. Yalnızca geliştirici / yükleyici sınırlı dosyalarına erişmenizi sağlayabilir.Böyle bir uyarı veriyor bir türlü indiremedim.

muhammed540

...
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
M
Cihazım
Samsung s20 FE
Konular
353
Tabi ki güvenlik açığı telefon çalındığı bir durumda aosp veya masik rom kurulduğu zaman hemen kolayca güvenlik duvarını aşmış oluyor tamam mi doğrulama çok güvenilir değil ama bu kadar da basit şekilde aşılmamalı
Güvenlik takıntıniz var ise bootloader kilidini kapatabilirsiniz

eerdoan23

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
enes
Cihazım
Note 6 pro
Konular
2
Güvenlik takıntıniz var ise bootloader kilidini kapatabilirsiniz
hırsızın hiç mi suçu yok ben bootloader kapatacağıma rom geliştiricileri buna dikkat etseler olmaz mı ? bu arada bu romda 3. günü geçtim romda galeride video izlerken sorun veriyor kulaklık alanını kapatmayın uyarası çok fazla anlık çıkıp kayboluyor ekran süresi 10 saat civarında alıyorum ilk defa cihazımda ısınma yaşadığımı da söylemeden geçemeyeceğim. bu romda da hoparlor ve bluetooth ses kısıklığı var dolby ile hoparlor çözülüyor ama kulaklık ile bluetootha bir fayda etmiyor. Ama hint romuna göre daha seri ve stabil olduğunu söyleyebilirim en azında launcher donma yapmıyor.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst Alt