Rom Silinsin

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

03ramazan

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ramazan bey
Cihazım
Poco F2 Pro
Konular
4
efs yedeğiniz var mıydı ?
yoktu hocam .efs yedeği(4 MB boyutunda bende) bu gibi durumda twrp den restore edince wifi ve imei ler düzeliyor mu?bir de şöyle sorunum oluştu. buraya yazdıktan sonra mi flash tool ile global 11.0.8 sürümünü flaşladım herşey düzeldi(wifi açıldı imeiler geri geldi) sonra twrp den eu rom flaşladım bu sefer de eu rom açılmıyor boot ta kalıyor restart atıyor boot ta yine kalıyor yine restart, twri açılıyor eu rom açamıyorum şimdi de neyden kaynaklanıyor olabilir?

StreX

Emekli Yönetici
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
ㅤㅤㅤㅤㅤㅤ
Cihazım
ㅤㅤㅤㅤㅤㅤ
Konular
241
yoktu hocam .efs yedeği(4 MB boyutunda bende) bu gibi durumda twrp den restore edince wifi ve imei ler düzeliyor mu?bir de şöyle sorunum oluştu. buraya yazdıktan sonra mi flash tool ile global 11.0.8 sürümünü flaşladım herşey düzeldi(wifi açıldı imeiler geri geldi) sonra twrp den eu rom flaşladım bu sefer de eu rom açılmıyor boot ta kalıyor restart atıyor boot ta yine kalıyor yine restart, twri açılıyor eu rom açamıyorum şimdi de neyden kaynaklanıyor olabilir?
geçenlerde bu sorunu yaşayan biri vardı IMEI atmaya çalışmış olmamış rom atınca sürekli reboot oluyordu sanırım modem dosyalarınız bozulmuş,Zenex hocam ile iletişime geçin isterseniz

03ramazan

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ramazan bey
Cihazım
Poco F2 Pro
Konular
4
geçenlerde bu sorunu yaşayan biri vardı IMEI atmaya çalışmış olmamış rom atınca sürekli reboot oluyordu sanırım modem dosyalarınız bozulmuş,Zenex hocam ile iletişime geçin isterseniz
hocam sorunu çözdüm. romu attıktan sonra dahili hafıza şifreleniyor .stock recovery ile wipe data yapınca boot ta takılmıyor rom açılıyor. efs yedeğini mi flash tool ile stock yazılım attığmda efs yedeği aldım. eu rom açıldı şimdi. twrp girip efs yi restore ediyorum yine modem gelmiyor çıldırcam. wifi açılmıyor ve imeiler okunmuyor. mi flash tool ile stock yazılım atarsam düzeliyor modem geliyor

03ramazan

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ramazan bey
Cihazım
Poco F2 Pro
Konular
4
sorunum
hocam dediğiniz kişi ile görüştüm sorunum çözüldü çok teşekkür ederim

rensjem

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
asasas
Cihazım
asas
Konular
5
Güncel versiyon geldi daha stabil

rensjem

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
asasas
Cihazım
asas
Konular
5
Ekran süresi 10 saat üstü oluyor bu romda fena değil

eerdoan23

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
enes
Cihazım
Note 6 pro
Konular
2
bugün yükledim 19.07.2020 güncel masik x romunu miui 12 olması ve akıcılığı iyi tek kafama takılan şu oldu mi hesabı sormadan kurulum yaptı normalde hesap kurulumu yaparken mi hesap ile şifre girmek zorundayız bu romda direk ekran açıldı bu bir güvenlik açığı kontrol paneli akıcı ama simge ekleyip çıkarırken buglar oluşuyor şarj konusunda daha 100 - 0 yapmadım yapınca yazarım ekran süresini hint romundan geçtim sorun buldukça yazarım ama çok sorun çıkaracağını zannetmiyorum

Stoya

Süper Üye
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
SERDAR
Cihazım
POCO X3 NFC
Meslek
Ev Erkeği
Konular
104
bugün yükledim 19.07.2020 güncel masik x romunu miui 12 olması ve akıcılığı iyi tek kafama takılan şu oldu mi hesabı sormadan kurulum yaptı normalde hesap kurulumu yaparken mi hesap ile şifre girmek zorundayız bu romda direk ekran açıldı bu bir güvenlik açığı kontrol paneli akıcı ama simge ekleyip çıkarırken buglar oluşuyor şarj konusunda daha 100 - 0 yapmadım yapınca yazarım ekran süresini hint romundan geçtim sorun buldukça yazarım ama çok sorun çıkaracağını zannetmiyorum

AOSP tabanlı rom kurarken de mi hesabı sormaz...

Güvenlik açığı anlamına mı geliyor bu durum wasntme~~

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst Alt