Filmi indirdim ve henüz izlemedim ama film hakkındaki yorumlar çok olumsuz,bir çok kişi beğenmemiş.
MI 4LTE cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Hocam gerçekten Beyin Yakan Filmler sıralamasında ilk 10da olur her türlü. Filmi dikkatinizi vererek izledikten sonra (Kafanız Boş olmalı tabi), internetten incelemelerine bakarak yorumlayabilirsiniz. Bu kadarı söylemem kafi. Bende beğendim filmi; fakat hatırlatmalıyım ki izledikten sonra pek birşey anlayamadım; sonrasında ise İncelemeleri okuduktan sonra netleşmeye başlıyor, sonrasında beğeniyorsunuz. Ve sizde teori üretiyorsunuz

[doublepost=1515515811,1515515634][/doublepost]
Bence hiç boşuna izlemeyin, hayatınızda görebileceğiniz en saçma filmlerden biri, boş vaktiniz varsa, ayrı...
Gesendet von meinem MI MAX 2 mit Tapatalk
Hocam siz bunu diyorsanız millet ne yapmasın. Ağır bir film, Kafa yorucu, bunaltıcı; bunlara lafım yok. Fakat En saçma film demeniz ağır kaçmış. Size hitap etmemişse, etmemiştir ona birşey diyemem ama; IMDB'den 8 Puanı almak da kolay iş değil.
Yorumları için buraya bakabilirsiniz
lastreal555
Link:
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
[doublepost=1515515873][/doublepost]
Bu arada aklıma gelmişken yazayım yapay zeka hakkında mükemmel bir film var slow geçiyor ama verdiği bilgi mükemmek tavsiye ederim
Ex machina
Siz Böyle diyince aklıma Yapay Zeka filmi geldi hocam, ilk izlediğimde etkilemişti beni.
Link:
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir