- Adım
- Ertaç
- Cihazım
- Iphone 7 +
- Meslek
- PTT
- Konular
- 14
Çin malı harry pother filmi.Benim önereceğim patron bebek filmidir.Biraz animasyon ama gerçekten iyi bir film.
Hocam öncelikle şu konuya değineyim
Film izlemeyi kesinlikle vakit kaybı olarak düşünmeyin emin olun filmlerden öğrenilen çok şey var.
Tavsiye edebileceğim Bazı filmler:
Schindler in Listesi: Nazi Almanyasının Yahudilere yaptıklarını ve bu konudan yararlanmak isteyen bir fabrika sahibinin tutumu
Wanted: Sıradan bir muhasebecinin babasının yolundan gitmesi başta sıkıcı gelebilir ama sonra çok dehşet güzel
Yeşil Yol: Amerikada elektrikli sandale ye oturtup idam edilmesi sağlanan bir hapishane de yaşananlar... Güzel filmdir
Can Dostum: Felç bir adam bakıcı ararken işsizlik maaşı alan bir adamın belgelerini onaylatmak için adam ile buluşması ve sonrada işe alınması dış görünüşe önem verilmemesi gerektiğinin aşılandığı efsane bir film.
Ve en güzeli Esaretin Bedeli suçsuz yere hapse giren bir adamın efsane kaçış hikayesi izlenmeden ölünmemesi gereken film
Simdi filmlerin sadece zaman kaybı olduğunun düşünen arkadaş bu filmleri izleyip karar versin
Efsane birşey ben böyle birşey görmedim yazmayı unutmuşum başta karmaşık gelitoe sonra net anlaşılıyorHocam Film dediğin "Mulholland Dr." gibi olurNot: Tek Başınıza izleyiniz.
Efsane birşey ben böyle birşey görmedim yazmayı unutmuşum başta karmaşık gelitoe sonra net anlaşılıyor
Aklıma gelince yazarım hocam bizim şiketteki çocuklar sağolsun habire bir film söylüyorlar ,yetişmeye çalışıyorum onlaraBu tarz film önerin olursa beklerim hocamLost Highway filmini de listeye aldım ama fırsat bulamadım hala izlemek için. Sağlam kafayla izlemek gerekiyor
![]()
Aklıma gelince yazarım hocam bizim şiketteki çocuklar sağolsun habire bir film söylüyorlar ,yetişmeye çalışıyorum onlara![]()
Vallaha çok iyi olurBurdan film önerisinde bulunalım.
MI 4LTE cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi