Sohbet Sigarayı Bırakabilirsiniz.

Mi&me

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Huseyin
Cihazım
12pro+
Konular
3
Sigarayı bırakmak için hiçbir nedene, etkene veya aracı birşeye ihtiyacınız yok.
Not : Sigarayı bıraktığınız andan itibaren kullanım alışkanlığına bağlı olarak vücutta bıraktığı hasarın min. 10 sene daha devam edebileceğini de unutmayınız.

Son düzenleme:

Lonesomecowboy

Aktif Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Cs
Cihazım
iphone 12
Konular
2
Sokakta Öksürk krizine girmem ve nefes darlığı çekmem neticesinde bir anda karar verdim. Önüme çıkan çayocağına girdşm, içinşzde sigara içeniniz var mı dedim ses seda çıkmadı. Cebimden paketi çıkardım, ona yeni açılmış paket veteceğim dedim, 3 kişi ben içiyorum dedi. İçlerinden birine verdim çakmakla beraber. Ogün bugündür ağzıma sürmedim.

Bu iş kafada bitiyor. Yavaş yavaş bırakmak falan bahane. Paketi yırtıp atacaksın, bu işi bitireceksin. Stresim vardı içmeye başladım durumunu da kabul etmiyorum. Stresin çözümü sigarada bulunamaz. Ne yani, sigara içince o stres yok mu oluyor sanki? Sigaranın içildiği o 5dk, sadece sizin kendinizle başbaşa kalmanızı sağlar. E bunu sigarasız da yapabilirsiniz.

Bıraktıktan sonra 2 hafta zorlanırsınız, ondan sonra geçer gider, bir daha aramazsınız bile...

Rasit03

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
RAŞİT
Cihazım
POCO X5 PRO 5 G
Meslek
emekli teknisyen
Konular
5
geçen sene ramazanın 1 .günü bıraktım .bir daha içmiyecegim dedim her şey insanın iradesine baglı .sigara içen arkadaşlar en fazla iki hafta zorlanırsınız ondan sonrası kolay yeniden doguş gibi dumansız hayata saglıga merhaba.

mystico

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mesut
Cihazım
Xiaomi mi5s
Meslek
Fizyoterapist
Konular
15
Sigarayı daha önce bırakmış tekrar başlamış ve tekrar bırakmış biri olarak siz tek bir tavsiye vermek istiyorum. Sakın sigarayı bıraktıktan sonra üzerinden kaç ay ya da kaç yıl geçmiş olursa olsun 1 taneden bir şey olmaz diyip içmeyin. O bir taneden öyle bir haz alıyorsun ki tekrardan hatirliyorsun sigaranın verdiği zevki. O yüzden siz siz olun o bir dal sigarayı içmeyin.

Buse S. Ada

Nefsine öğretmen vicdanına öğrenci ol
Emekli Yönetici
Premium Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Buse
Cihazım
RN 11 Pro
Meslek
Eticaret Yönetimi
Konular
157
Hihi. En mantıklı yorum. Ben Rom yüklerken açılmasına kadar can veriyorum, cihazı system destroyed yapmışlığım var, brick edersem ölürüm herhalde :))))))
Şimdi diyelimki sigarayı bıraktık rom atarken cihaz brick oldu cihazı kurtarmaya çalışken sigara içilir mi içilmez mi headbang~~.

Şaka bi yana dünya üzerinde bulunan koronadan bile daha teklikeli bence bende bırakıcam Allahın izniyle videoyu izledim baya mantıklı geldi Allah razı olsun hasanusluoğlu hocam çok iyi paylaşım

Üst Alt