- Adım
- Devransahinx
- Cihazım
- Redmi note 7
- Konular
- 82
Merhabalar masik roma geçeceğim kurulum yaparken benden şifre istemesin diye ne yapabilirim ?
Telefondaki şifrenizi kaldırmanız yeterlidir. Twrp bu sekilde şifre istemezMerhabalar masik roma geçeceğim kurulum yaparken benden şifre istemesin diye ne yapabilirim ?
Twrp değil romu yğkleyip telefonu kurarken istiyorTelefondaki şifrenizi kaldırmanız yeterlidir. Twrp bu sekilde şifre istemez![]()
Hocam hiç rastlamadım . Devamlı mi hesabim girili şekilde romdan roma geçiyorum . Hiç bir sorun yaşamadım bugüne dek. Ama geçişlerde format data ve 4 wipe ile geçiş yapıyorumTwrp değil romu yğkleyip telefonu kurarken istiyor
O zamanda dosya gider hocam bilgisayar yokHocam hiç rastlamadım . Devamlı mi hesabim girili şekilde romdan roma geçiyorum . Hiç bir sorun yaşamadım bugüne dek. Ama geçişlerde format data ve 4 wipe ile geçiş yapıyorum
Farklı geliştirici romundan geçişlerde sıkıntı oluyor hocam o yüzden böyle geçiyorumO zamanda dosya gider hocam bilgisayar yok![]()
Benim mi hesabım yok ama telefonda Google hesabı açık.acaba şifre ister mi?Telefondaki şifrenizi kaldırmanız yeterlidir. Twrp bu sekilde şifre istemez![]()
Hocam benim tüm hesaplarim aktif. Mi google benden ilk kurulumda yedeklemeyi geri yüklemek için istiyor.Benim mi hesabım yok ama telefonda Google hesabı açık.acaba şifre ister mi?