- Adım
- Devransahinx
- Cihazım
- Redmi note 7
- Konular
- 81
Merhabalar masik roma geçeceğim kurulum yaparken benden şifre istemesin diye ne yapabilirim ?
Telefondaki şifrenizi kaldırmanız yeterlidir. Twrp bu sekilde şifre istemezMerhabalar masik roma geçeceğim kurulum yaparken benden şifre istemesin diye ne yapabilirim ?
Twrp değil romu yğkleyip telefonu kurarken istiyorTelefondaki şifrenizi kaldırmanız yeterlidir. Twrp bu sekilde şifre istemez
Hocam hiç rastlamadım . Devamlı mi hesabim girili şekilde romdan roma geçiyorum . Hiç bir sorun yaşamadım bugüne dek. Ama geçişlerde format data ve 4 wipe ile geçiş yapıyorumTwrp değil romu yğkleyip telefonu kurarken istiyor
O zamanda dosya gider hocam bilgisayar yokHocam hiç rastlamadım . Devamlı mi hesabim girili şekilde romdan roma geçiyorum . Hiç bir sorun yaşamadım bugüne dek. Ama geçişlerde format data ve 4 wipe ile geçiş yapıyorum
Farklı geliştirici romundan geçişlerde sıkıntı oluyor hocam o yüzden böyle geçiyorumO zamanda dosya gider hocam bilgisayar yok
Benim mi hesabım yok ama telefonda Google hesabı açık.acaba şifre ister mi?Telefondaki şifrenizi kaldırmanız yeterlidir. Twrp bu sekilde şifre istemez
Hocam benim tüm hesaplarim aktif. Mi google benden ilk kurulumda yedeklemeyi geri yüklemek için istiyor.Benim mi hesabım yok ama telefonda Google hesabı açık.acaba şifre ister mi?