system\media\audio\ui klasöründe relieve.ogg diye bir dosya var mı?Bu modülü MI 9T cihazımda denedim çalışmadı MIUI 10 glabal kullanıyorum olmadı magiskten yükledim olmadı
Evet varsystem\media\audio\ui klasöründe relieve.ogg diye bir dosya var mı?
Evet var
Merhabalar Bu Modül telefonu Bildirim çubuğundan sessize alip tekrar sesli moda dondugumuzde uyari şeklinde su sesine benzer bir *lık* diye bir ses çıkıveriyor ortamda dikkat çekiyor yani sanki o an telefonu sesliden sessize sessizden sesliye aldıgınızi herkes anlasın diye koyulmuş bir ses gibi Sizlere sunduğumuz dosya magisk modülüdür . Miui 10 tabanlı ve stock romda denenmiştir başarılı sonuçlar alınmıştır. Bu konudan dolayı birçok kez rahatsızlık yaşadığını belirten biri olarak modülün forumdaki kullanıcılara hayırlı olmasını dilerim .Xiaomi marka tüm miui 10 kullanıcıları kurabilir basit fakat değerli bir moddur .
Not : Bu modül system partisyonu üzerinde kritik bir değişiklik yapmadığından dolayı cihazınızın sistemini etkileme durumu yoktur .
Kardeşim eyvallah, sağolasın...
Aramadığım yer kalmadı
Bir ben değilmişim şu sesten senin gibi rahatsız olan
Sana zahmet nasıl yüklenir, nasıl yapılır? Detaylı olarak video ya da resim paylaşabilirsen bu rahatsız edici sesten bende, bizim gibilerde kurtulur.Şimdiden teşekkürler...
Çok işime yaradı. Teşekkürler...Miui 11'de Ses & Titreşim > Ek ayarlar > Sesi açma sesi ni deaktif edersek kurtuluyoruz.
Redmi Note 8 Pro MIUI 12 de sildim. Sorun aynı devam ediyor.System Media klosorune gir Uİ seslere gir relive.ogg dosyasını sil
Mi 9T cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi