mi 9t pro global rom
IMEI repair sonrası önce normal çalışıyor kapatıp açınca servis yok diyor ne yapmam lazım Tavsiye Verin lütfen
Birkaç farklı yerde yaptırdım fakat düzelmiyor önce bir süre şebeke geliyor yeniden başlatınca gidiyorİmei repair işine yapan ile görüşün hocamMuhtemelen bir yerde hata yaptı.
Birkaç farklı yerde yaptırdım fakat düzelmiyor önce bir süre şebeke geliyor yeniden başlatınca gidiyor
Aşağıdaki linkten veya sayın Zenex hocama özelden ulaşabilirsiniz hocam.Birkaç farklı yerde yaptırdım fakat düzelmiyor önce bir süre şebeke geliyor yeniden başlatınca gidiyor
Birkaç farklı yerde yaptırdım fakat düzelmiyor önce bir süre şebeke geliyor yeniden başlatınca gidiyor
Özelden yazımHocam aynı sorun bende de mevcut, telefona IMEI atildiktan sonra telefonu kapa aç yapınca şebeke gidiyor komple, sonra şansına göre bir kaç saat içinde geliyor en son dayanamadım efs yedeginden eski haline getirdim ve telefona fastboottan format attım,
Çözümünü bulabilirsen bende yardım alabilirim,
Başka arkadaşlara yardımcı olması için sorunun çözümünü buldun mu, son durum nedir