HyperOS Server kayıtlı cihazıma hiçbir güncelleme gelmiyor

teknocatlak

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
alirıza
Cihazım
Xiaomi 13
Konular
2
Arkadaşlar 6 ay önce server kayıtlı mi 14 ulta cihaz aldım. Yurt dışı bir cihaz. 6 aydır ne güvenlik güncellemesi nede hyperOS 2 güncellemesi gelmedi.
Bölgeyi Fransa - Almanya- Hindistan yapmama rağmen yine gelmedi. Sebebi nedir acaba.
Kardeşim mi phone asistant ile yapabilirsin bende mi 13 var fake rom ben güncelledim. sorunsuz güncelledi. video da yükledim ordan bakıp yapabilirsin

H.kadioglu

Xiaomi_Satış_Teknik
Teknisyen
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Ayın En Aktif Üyesi
Adım
Hasan
Cihazım
Mi9t Pro
Konular
10

H.kadioglu

Xiaomi_Satış_Teknik
Teknisyen
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Ayın En Aktif Üyesi
Adım
Hasan
Cihazım
Mi9t Pro
Konular
10
Evet recovery rom yükleme işleminde bazı partisyonları cihaza yüklemediği için Çin cihazlar global romda açılır. Yani sizin cihaz şuanda fake rom gibi davranmaya devam etmekte sorun yok. Ama buradaki asıl sorun Bu yöntemin mi 14 ve sonrası gibi yeni cihazlarda işe yaramamasıdır. mi 14 ve sonrası cihazı olanlar yine deneyip başarı raporu varsa geri dönüş yapabilir.

teknocatlak

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
alirıza
Cihazım
Xiaomi 13
Konular
2
Evet recovery rom yükleme işleminde bazı partisyonları cihaza yüklemediği için Çin cihazlar global romda açılır. Yani sizin cihaz şuanda fake rom gibi davranmaya devam etmekte sorun yok. Ama buradaki asıl sorun Bu yöntemin mi 14 ve sonrası gibi yeni cihazlarda işe yaramamasıdır. mi 14 ve sonrası cihazı olanlar yine deneyip başarı raporu varsa geri dönüş yapabilir.
mi 13, redmi note 12 pro, ve redmi 13 cihazlarda başarılı oldu

Üst Alt