- Adım
- Emre
- Cihazım
- Redmi Note 10 P
- Konular
- 5
Merhabalar, telefonumu İstanbul'da Mi Store'den aldım. BT kilidim açık bir çok custom rom denedim, bu denemeler esnasında bir çok hata ile vesaire karşılaştığım, zorlandığım zamanlar vesaire de oldu, en son mi flash tool ile stock rom attım. Öylesine *#06# den IMEI numarasına bakarken daha önce dolu olan en alttaki seri numarası kısmının Unknown olduğunu fark ettim. Bunun bir önemi var mı, bir problem söz konusu mudur yahut düzeltmem gerekir mi sormak istedim.
Ayrıca BT kildini kapatmak istesem bunu yaparken mi flash tool'da mutlaka telefonu satın aldığımdaki rom versiyonunu mu kullanmam gerekiyor, çünkü telefonu aldığımda MI rom mu vardı TR rom mu hatırlamıyorum, geçen aldığım mağazanın önünden geçerken bi baktım satıştaki cihaz MI versiyondu, benimki de öyledir diye düşünüyorum.
Ayrıca BT kildini kapatmak istesem bunu yaparken mi flash tool'da mutlaka telefonu satın aldığımdaki rom versiyonunu mu kullanmam gerekiyor, çünkü telefonu aldığımda MI rom mu vardı TR rom mu hatırlamıyorum, geçen aldığım mağazanın önünden geçerken bi baktım satıştaki cihaz MI versiyondu, benimki de öyledir diye düşünüyorum.