Soru semers iletişim nasıl bilirsiniz

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

sieda21

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
Adım
ali kemal de
Cihazım
smart 6
Konular
23
sa kardeşler bu firma hakkında bilgisi olan var mı? sahibinden de gördüm tel alıcam ne dersiniz

sw33tking

Offical Developer
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ömer Faruk K
Cihazım
Redmi 6 Pro
Meslek
Technician
Konular
90

sieda21

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
Adım
ali kemal de
Cihazım
smart 6
Konular
23
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
ama atar yapıyorlar dh de olumsuz yorumlar vardı söyledim atar yaptılar bana. çabuk kızıyorlar esnaflık garip. karadenizli mi acaba sahibi :)

sieda21

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
Adım
ali kemal de
Cihazım
smart 6
Konular
23
Sahibinde mesaj çektim pazar günü açık mısınız diye evet dediler Lüleburgaz dan geldim kapalı telefonlarına cevap vermiyorlar mesaj çekiyorum cevap yok. Şu an çok sinirli ve kırgınım kaç saatlik yol çektim kimse yok. Sizlere güvendim sağlam dediniz ama bu çok ayıp bişey.

sieda21

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
Adım
ali kemal de
Cihazım
smart 6
Konular
23
Telefonlarını kaç defa aradım mesaj çektim cevap bile vermediler. Bu kadar saygısızlık olmaz. Lüleburgaz dan geldim ben telefon almaya. Orada sap gibi bekledim kaç saat. Buradan kimse de tepki göstermez bu adamlara dimi. Terbiyesiz insanlarmış onu anladım yalan konuştular hayatımda bu kadar aşağılandığımı ve sinirlendiğimi hatırlamıyorum

chatin_62

Süper Üye
Onursal Yönetici
Premium Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Çetin
Cihazım
Xiaomi 12TPro
Meslek
Bilgi Teknolojiler
Konular
99
Geçmiş olsun. Tabiki onların adına konuşmak gibi bir durumumuz olamaz. Forumumuzda bulunan arkadaşın da bugün düğünü vardı, onun da herhangi birşey yazabileceğini sanmıyorum. Sizin yarın onlarla tekrar iletişime geçip niçin böyle olduğu hakkında bilgi almanız gerekiyor.
Telefona cevap vermemeleri konusuna fazla takılmışsınız ama açık olmayan bir dükkanın telefona cevap vermelerini beklemek biraz yanlış.
Şimdi kendimi sizin yerinize koyuyorum. Eminönü, özellikle de Tahtakale'de pazar günü açık olan bir dükkan bulmak hemen hemen mümkün değildir. Böyle extreme bir durumun özellikle de şehir dışından geliniyorsa mutlaka üstüne basıla basıla teyit ettirilmesi gerekiyordu.
Size kim açığız dedi bilmiyorum ama bana göre ortada bir yanlış anlama olduğu aşikar. Bakalım yarın konuştuğunuzda ne diyecekler bizler de merak ediyoruz.

Sent from my MI PAD 2 using Tapatalk

sieda21

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
Adım
ali kemal de
Cihazım
smart 6
Konular
23
hocam sahibinden de mesaj çekim açığız dedi kimin dediğini bilmiyorum. Benim öyle adamlarla işim olmaz ve kimsenin de olmasın diyorum buradan. laf delikanlının ağzından bir kere çıkar. O kadar yol geldim ben trafikte çektiğim eziyet ayrı orayı bulana kadar çektiğim eziyet ayrı. Bu adamlaara bulaşmayın kardeşlerim gidin bir dünya satıcı var alın oradan.

sieda21

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
Adım
ali kemal de
Cihazım
smart 6
Konular
23
Birde şöyle bir durum var ben telefonlaarını kaç defa aradım sms çektim. Eğer müşteri memnuniyetini düşünen insanlar olsa şu saate kadar bir özür sms çeker gönül almaya çalışırlardı. Adamların buna bile tenezzül ettiği yok. Buradan da kötü niyetli oldukları ortaya çıkıyor zaten

sieda21

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
Adım
ali kemal de
Cihazım
smart 6
Konular
23
Bakın şimdi aradılar açmadım mesaj çekiler ama ii işten geçtikten sonra mesaj çekseniz ne olur. Bana açığız dediler sahibinden de. Üstüne basa basa söylüyorum. Ona göre bende güvenip gittim. Şimdi yardımcı olalım demelerinin bir anlamı yok benim için. Esnaflık bu değil. Çok ayıp. Bakın arkadaşlar sesime kulak verin bu forumda başka satıcılarda var lütfen onlarla iletişime geçin böyle esnaflarla işiniz olmasın. Size kimin cevap verdiğini bilmiyoruz demekle işin içinden sıyrılmaya çalışırlar yoksa

sieda21

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
Adım
ali kemal de
Cihazım
smart 6
Konular
23
Bir telefon almak istedim yaşadıklarıma bak ya. Neyse bir daha yazmayacağım bu konu hakkında insanlarında başını şişirdim. Forumdaki herkesten özür dilerim gözünüze çok soktum bu konuyu ama çok sinirlendim dün. Hakkınızı helal edin.

Son düzenleme:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst Alt