X Xbsbhzz Yeni Üye MIUI Sever Acemi Üye Adım Can Cihazım Mi 5 Yaş 25 Konum İzmir Katılım 27 Ağustos 2017 Konular 1 Mesajlar 2 Tepkime puanı 0 Puanları 1 12 Eylül 2017 #1 Merhaba arkadaşlar şu mı 5 için miui 9 rolünü kuramadım twrp den hata veriyor yardım edebilecek birileri varmı
Merhaba arkadaşlar şu mı 5 için miui 9 rolünü kuramadım twrp den hata veriyor yardım edebilecek birileri varmı
Ottoman Co-Admin Yönetici Co-Admin MIUI Expert Elit Üye MIUI Sever SMS Onaylı Adım Ahmet Cihazım Mi 9T Pro Konum Ankara Katılım 2 Ekim 2016 Konular 127 Mesajlar 11.076 Çözümler 7 Tepkime puanı 20.669 Puanları 338 12 Eylül 2017 #2 Xbsbhzz' Alıntı: Merhaba arkadaşlar şu mı 5 için miui 9 rolünü kuramadım twrp den hata veriyor yardım edebilecek birileri varmı Genişletmek için tıkla ... Hata derken hocam ayrıca TWRP sürümü ne? Oyla: Oyla 0 Downvote
Xbsbhzz' Alıntı: Merhaba arkadaşlar şu mı 5 için miui 9 rolünü kuramadım twrp den hata veriyor yardım edebilecek birileri varmı Genişletmek için tıkla ... Hata derken hocam ayrıca TWRP sürümü ne?