Yardım Şebeke Yok

mustafabayraktar012

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
mustafa
Cihazım
mi 6
Konular
1
Herkeze iyi akşamlar.bi kaç ay önce mi 6 aldım cihaz hakkında bişey bilmiyorum. okuyorum sayfalarda room filan hiç bişey anlamıyorum. sorunum şu telefonu dışardan kaçak getiren birinden aldım. cihazda suan imei var. sanırım pasaport kaydı yok. cihazı aldıktan bi kaç gün sonra getir onaylayalım demişti adam ben unuttum cihazımın imei si gitmişti sağ olsun tekrar açtı.
bi kaç gün sonra şebeke yok dedi. şuan tel cekmiyor hattı okuyor ama çekmiyor. hangi telefoncuya programcıya gösterdiysem net bişi solemediler. bi bilgisi olan varmı. iyi akşamlar iyi çalışmalr dilerim :(

monvance

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
ÖmerF Koca
Cihazım
Mi 10T
Meslek
Öğrenci
Konular
34
hocam bence IMEI attir. güvenilir birini bul mutlaka. bu işin içinden kolay kolay çıkamazsın yoksa

Oyla:

mustafabayraktar012

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
mustafa
Cihazım
mi 6
Konular
1
hocam bence IMEI attir. güvenilir birini bul mutlaka. bu işin içinden kolay kolay çıkamazsın yoksa
yani sorun imei de diyorsun abi ama imei gitdiğinde daha önce cihaz kayıp ve imei hatası veriyordu telefn bunda öyle bişey yok

Oyla:

gozdemir

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Gökay
Cihazım
Xiaomi Mi 6
Konular
9
yani sorun imei de diyorsun abi ama imei gitdiğinde daha önce cihaz kayıp ve imei hatası veriyordu telefn bunda öyle bişey yok
İşte orda takıldık ama imei den başka birşey olamaz gibi @Zenex hocam sen ne düşünüyorsun

Oyla:

Zenex

Zirveye Doğru
Onursal Yönetici
Teknisyen
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Baki
Cihazım
OnePlus 7T Pro
Meslek
Öğrenci
Konular
62
Cihaz mi6, imei tamiri yapılmış. Cihaz şebeke vermiyor. Yakın zamanda güncelleme yaptınız mı cihaza? Sim kartınızı çıkarıp üstüne 64k mı yazıyor 128k mı yazıyor bakın. Aklıma gelen ilk ihtimal imei nin düştüğüdür. Qcn yenilenmesi yapılırsa düzelecektir.

Oyla:

mustafabayraktar012

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
mustafa
Cihazım
mi 6
Konular
1
Cihaz mi6, imei tamiri yapılmış. Cihaz şebeke vermiyor. Yakın zamanda güncelleme yaptınız mı cihaza? Sim kartınızı çıkarıp üstüne 64k mı yazıyor 128k mı yazıyor bakın. Aklıma gelen ilk ihtimal imei nin düştüğüdür. Qcn yenilenmesi yapılırsa düzelecektir.
abicim çok güzel konuşuyonda ben bişi anlamadım ama şebeke yok diyince gittim aynı numara üzerinden yeni yedek sim cıkartdım ama citten ben seni hiç anlamadım. güncelleme yapmadım sim kartın üzerinde öyle bişi yazmıyor türktelekom 4,5 g yazıyor. abi çok sağolun bu saatde bu durumla ilgilendiğiniz için. Zenex

Son düzenleme:
Oyla:

Zenex

Zirveye Doğru
Onursal Yönetici
Teknisyen
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Baki
Cihazım
OnePlus 7T Pro
Meslek
Öğrenci
Konular
62
abicim çok güzel konuşuyonda ben bişi anlamadım ama şebeke yok diyince gittim aynı numara üzerinden yeni yedek sim cıkartdım ama citten ben seni hiç anlamadım. güncelleme yapmadım sim kartın üzerinde öyle bişi yazmıyor türktelekom 4,5 g yazıyor. abi çok sağolun bu saatde bu durumla ilgilendiğiniz için. Zenex
Hocam yedek sim çıkarttınız sorununuz halloldu mu şuan hat var mı cihazda? Veya eş dost akrabanın simini denediniz ve hat verdi mi?

Redmi Note 4 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Oyla:

mustafabayraktar012

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
mustafa
Cihazım
mi 6
Konular
1
Hocam yedek sim çıkarttınız sorununuz halloldu mu şuan hat var mı cihazda? Veya eş dost akrabanın simini denediniz ve hat verdi mi?

yok hocam simi okuyor pin kodu soruyor ama sebeke yok. bi kaç tane sim denedim ama simi okuyor ve sadece sebeke cekmiyor.sim 2 de okumuyor sanırım

Oyla:

Zenex

Zirveye Doğru
Onursal Yönetici
Teknisyen
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Baki
Cihazım
OnePlus 7T Pro
Meslek
Öğrenci
Konular
62
yok hocam simi okuyor pin kodu soruyor ama sebeke yok. bi kaç tane sim denedim ama simi okuyor ve sadece sebeke cekmiyor.sim 2 de okumuyor sanırım
Hocam o zaman anlayacağınız şekilde anlatıyım, cihazın imeilerinin yeniden atılmadı gerekli cihaza. Bunu qcn dediğimiz dosya ile yapıyoruz.

Oyla:

mustafabayraktar012

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
mustafa
Cihazım
mi 6
Konular
1
Hocam o zaman anlayacağınız şekilde anlatıyım, cihazın imeilerinin yeniden atılmadı gerekli cihaza. Bunu qcn dediğimiz dosya ile yapıyoruz.

son bi soru Zenex hocam. cihazıın pasaport kaydı yok. imei attım ve düzeldi. güncelleme yaptığımda da düşmüşlüğü olmuştu tekrar aynı sorunu yaşarmıyım teli güncellersem. imei li gitme gibi bir durum olurmu.

Oyla:

Zenex

Zirveye Doğru
Onursal Yönetici
Teknisyen
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Baki
Cihazım
OnePlus 7T Pro
Meslek
Öğrenci
Konular
62
son bi soru Zenex hocam. cihazıın pasaport kaydı yok. imei attım ve düzeldi. güncelleme yaptığımda da düşmüşlüğü olmuştu tekrar aynı sorunu yaşarmıyım teli güncellersem. imei li gitme gibi bir durum olurmu.
Mi6 da imei düşme sorunu var malesef. Yani evet sorun olabilir.

Oyla:
Üst Alt