- Adım
- Ahmet
- Cihazım
- Mi NotePro
- Konular
- 2
Merhaba arkadaşlar,
Benzer başlıklar açılmış ama benimki biraz daha farklı. Öneri ve yönlendirmenize ihtiacım var.
Telefonum açıkken birden farkettim ki "Şebeke Yok" şeklinde görünmeye başladı. Sim kart yok hatası değil.
İlk olarak IMEI kontrol ettim, telefonda sıkıntısız bir şekilde IMEI ler görünüyordu. IMEI ler karalisteye filan alınmıştır diye BTK dan da kontrol ettim bir sıkıntı yoktu.
Restart ettim düzelme olmadı.
Cache temizliği yaptım hat geldi.
Birkaç gün sonra gene gitti. Bu kez de cache temizliği vs denedim işe yaramadı.
Haftalık son rom u kurdum hat gene geldi.
Dün bir daha gitti, restart falan derken telefonun şarjı bitti. Şarja taktığımda %20 olunca açtım hat yine gelmişti.
İnternetten araştırdığımda
Yeni versiyonlar kurdum gelmedi.
Recovery'den full reset attım gelmedi.
Sanırım yapmadığım bir tek fasboot rom ile sıfırdan flashlamak. Onu da fastboot romları çin romları olduğu için yapmak istemiyorum. O şekilde çalışma bile play store yok filan baya sıkıntı. EU multilanguage rom un fasbott rom u var mıdır acaba?
Fikri olan ya da ücretli de olabilir teknik destek konusunda yardımcı olabilecek var mıdır?
Mi Note Pro kullanıcı sayısı pek fazla değil galiba, teknik yeterliliği olan tanıdığınız birine yönlendirebilir misiniz?
Çok teşekkürler.
Benzer başlıklar açılmış ama benimki biraz daha farklı. Öneri ve yönlendirmenize ihtiacım var.
Telefonum açıkken birden farkettim ki "Şebeke Yok" şeklinde görünmeye başladı. Sim kart yok hatası değil.
İlk olarak IMEI kontrol ettim, telefonda sıkıntısız bir şekilde IMEI ler görünüyordu. IMEI ler karalisteye filan alınmıştır diye BTK dan da kontrol ettim bir sıkıntı yoktu.
Restart ettim düzelme olmadı.
Cache temizliği yaptım hat geldi.
Birkaç gün sonra gene gitti. Bu kez de cache temizliği vs denedim işe yaramadı.
Haftalık son rom u kurdum hat gene geldi.
Dün bir daha gitti, restart falan derken telefonun şarjı bitti. Şarja taktığımda %20 olunca açtım hat yine gelmişti.
İnternetten araştırdığımda
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
adresinde modem dosyasının güncellenmesinin işe yarayacağını söylüyordu. O sayfadakini yaptım ama sanırım eski sürüm olduğu için işe yaramadı. Daha sonra son versiyonun modem dosyasını flashladım ama hat gene gelmedi.Yeni versiyonlar kurdum gelmedi.
Recovery'den full reset attım gelmedi.
Sanırım yapmadığım bir tek fasboot rom ile sıfırdan flashlamak. Onu da fastboot romları çin romları olduğu için yapmak istemiyorum. O şekilde çalışma bile play store yok filan baya sıkıntı. EU multilanguage rom un fasbott rom u var mıdır acaba?
Fikri olan ya da ücretli de olabilir teknik destek konusunda yardımcı olabilecek var mıdır?
Mi Note Pro kullanıcı sayısı pek fazla değil galiba, teknik yeterliliği olan tanıdığınız birine yönlendirebilir misiniz?
Çok teşekkürler.