Yardım Şebeke sorunu

Fatih 37

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Fatih
Cihazım
Note 8 pro
Konular
1
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
Global rom
Telefon Modeli
Note 8 pro
Bootloader Kilidi
Bilmiyorum
Arkadaşlar note 8 pro kullanıyorum hattım türk telekom sebeke sorunu yasiyorum sebeke var gozukuyor ama arama yapmiyor telefonu yeniden başlatınca düzeliyor neden böyle olur.cozum nedir

FastDraw

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
FastDraw
Cihazım
Mİ 5S PLUS
Konular
9
Bulunduğunuz bölgede şebeke sorunu olabilir şebeke modunuzu değiştiriniz hangisi iyi çekiyorsa onu kullanın

Oyla:

MarcoPasha

NedenİnsanlıkHepBendeKalıyor,BaşkaKimsesiYokMu?
Emekli Yönetici
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mehmet
Cihazım
Mi 9 SE
Konular
27
Arkadaşlar note 8 pro kullanıyorum hattım türk telekom sebeke sorunu yasiyorum sebeke var gozukuyor ama arama yapmiyor telefonu yeniden başlatınca düzeliyor neden böyle olur.cozum nedir
Hocam Türk telekom kullanmaya başladığım zamandan beri neden nasıl gibi soruları sormaktan, çözüm aramaktan vazgeçtim. Şebeke çubuğu ekolayzır gibi dalgalanıp duruyor. Şahsen benim çözümüm, taahhütüm bittiğinde hiç düşünmeden operatörü değiştirmek olarak görüyorum.

Oyla:

Fatih 37

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Fatih
Cihazım
Note 8 pro
Konular
1
Bulunduğunuz bölgede şebeke sorunu olabilir şebeke modunuzu değiştiriniz hangisi iyi çekiyorsa onu kullanın
Başka cihazlarda sıkıntı olmuyor.ayni noktada arama yapmiyor ama telefonu yeniden baslatinca duzeliyor
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Hocam Türk telekom kullanmaya başladığım zamandan beri neden nasıl gibi soruları sormaktan, çözüm aramaktan vazgeçtim. Şebeke çubuğu ekolayzır gibi dalgalanıp duruyor. Şahsen benim çözümüm, taahhütüm bittiğinde hiç düşünmeden operatörü değiştirmek olarak görüyorum.
Son çare vodafone denicem turkcell pahali baya

Oyla:

Nescafe656

Mevlüt
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mevlüt
Cihazım
S24 Ultra
Meslek
Kombi Tamiri
Konular
72
Hocam her gün mü böyle yoksa bugün mü?
Türk Telekom alt yapı sıkıntısı var bugün bildiğim kadarıyla.

Oyla:

softwarexpert

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mustafa
Cihazım
Mİ 8 SE
Konular
14
Benim tavsiyem temiz bir yazılım kurmak daha iyi ama yinede fabrika ayarlarına döndürmeyi deneyin problem çözülmese yeni yazılım kurmayı deneyebilirsiniz
Türk Telekom DNS lerinde siber saldırı var. Dünya çapında çoğu ülkede bugün siber saldırılar oldu. Cihazla alakalı bir durum yok. Yazılım veya Fabrika ayarlarına dönmeyin.

Oyla:
Üst Alt