Mümkünse pil kısmından grafik ve pil harcayan uygulamaları ss atar mısınız ? Merak ettim o süreyi nasıl aldığınızı çünkü 9 Se için gerçekten iyi süre.Bende Ekran goruntusu var , 6saat 30Dk 4,5G ile pil tasarrufu kullanmadan aldim ,Pil tasarrufu Acik 8 saat alfim
kanka Mavi tik nasil aliniyor ,beleşmiSe Model : Kendi serisine yakın özellik taşıyan tasarımı farklı (ekranı küçük) ana serinin özgün bir üyesidir. Mi 8 se sadece çin de çıktığından globalde kullanımda costum rom kurulup kullanıldığından kısmen değişik sorunları vardır bilgi gerektirir.9 se globaldir yazılımsal sorunu yoktur.
lite Model : Üst sekmentin genelde kopyası olur , kasa aynı gibi görünse de içi düşüktür.Kısmen dışı mercedes içi reno olur =)
Se daha iyidir ama her telefonunda sorunları vardır , sonuç da çin malı =)
Merhaba Bunun icin konu acmistim ,Profilime girip Konularimdan İnceleyebilirsiniz. ,Sadece wifi ile 2 saat Airdots pro Müzik dinleme felan 6 Saat ekran süresi varlen %37 Şarjim Vardi halen ,Lil tasarrufu acsam wifi ile 10saate yakin alirim diye dunuyorumMümkünse pil kısmından grafik ve pil harcayan uygulamaları ss atar mısınız ? Merak ettim o süreyi nasıl aldığınızı çünkü 9 Se için gerçekten iyi süre.
Evet konunuzu inceledim teşekkürler. Peki şu an hala aynı süreleri alıyor musunuz güncel durumunuz nedir ?kanka Mavi tik nasil aliniyor ,beleşmi
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Merhaba Bunun icin konu acmistim ,Profilime girip Konularimdan İnceleyebilirsiniz. ,Sadece wifi ile 2 saat Airdots pro Müzik dinleme felan 6 Saat ekran süresi varlen %37 Şarjim Vardi halen ,Lil tasarrufu acsam wifi ile 10saate yakin alirim diye dunuyorum
şuan sadece wifi ile ve Weireless Kulaklik kullandim ekran süresi 6 Saat olmuşken %37 Şarjım vardı halen ,Pil tasarrufu kullanilmadi, Android 10 yukleyince Tekrar test edicem hocamEvet konunuzu inceledim teşekkürler. Peki şu an hala aynı süreleri alıyor musunuz güncel durumunuz nedir ?
Mi 9 Lite yoğun kullanımResimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
Merhaba bende mi 9 fite kullanıyorum acaba android 10 güncellemesini yaptın mı tavsiye ediyor musun sence pil süresi falan herkes MIUI 11 den sonra kötü diyor sen ne düşünüyorsun acaba.Mi 9 Lite yoğun kullanımResimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
3 ay oldu 10 gunc.yapalı eu betaMerhaba bende mi 9 fite kullanıyorum acaba android 10 güncellemesini yaptın mı tavsiye ediyor musun sence pil süresi falan herkes MIUI 11 den sonra kötü diyor sen ne düşünüyorsun acaba.
Yazı tipinizi öğrenebilir miyim mümkünse?Mi 9 Lite yoğun kullanımResimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.