Siz bu süreyi WiFi de mi 4.5 g de mi aldınız.Mi 9se 8 saat süre veriyor ekran ,Bana 2 gün gidiyo ,mi 9lite 12 Saat verirmi
Hocam 8 saat ekran süresi veren Mi 9se nasil kotu oluyor ,Bilginiz yok fikriniz varBiraz gerçekçi olalım mi 8 se mi 9 se serileri hiçde iyi olmadı mi 8 se hala sorunlu batarya olsun şebeke olsun mi 9 se de batarya biraz zayıf mi lite serisi daha iyi olacaktır biraz işlemci farkı ile se almanın hiç bir anlamı yok bence
Mi 9T kullanan arkadasimda oldu ,bende Sorunsuz 3 aydirMi9 Se fabrika çıkışlı kronik ghost touch sorunlu bir cihaz, alırken dikkatli olun. Tavsiyem Lite almanız, kullanıyorum tavsiye ederim.
Fikir değil 8 saat hikaye hocam ben 4 bin mah ile alıyorum 8 saati ayrıca bilgim kendime yeterliHocam 8 saat ekran süresi veren Mi 9se nasil kotu oluyor ,Bilginiz yok fikriniz var
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Mi 9T kullanan arkadasimda oldu ,bende Sorunsuz 3 aydir
4,5G 6 saat 30 dakika aldim , Pil tasarrufu kullanmadim , kullaninca 8 saate cikiyorSiz bu süreyi WiFi de mi 4.5 g de mi aldınız.
3070 batarya ile 4000 batarya aynı o zaman WiFi de 12 saat alırsınız lite ile.
Bende Ekran goruntusu var , 6saat 30Dk 4,5G ile pil tasarrufu kullanmadan aldim ,Pil tasarrufu Acik 8 saat alfimFikir değil 8 saat hikaye hocam ben 4 bin mah ile alıyorum 8 saati ayrıca bilgim kendime yeterli