Soru SD Kart Sorunu...

Anakha

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Serkan
Cihazım
Pro Plus 5G
Meslek
Mali Müşavir
Konular
4
Herkese merhaba, 2 gündür telefonumu kullanıyorum. Bir sorum olacak. Bazı zamanlar bildirim ekranında SD Kart için tıklayın yazan bildirim alıyorum. Tıklayıp kapatıyorum ama belli bir süre sonra tekrar geliyor.
Acaba bilgisi olan varmı? Teşekkürler şimdiden

Redmi Note 4 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

ahmet_tgc

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
AHMET
Cihazım
Poco f2 pro
Konular
2
Gelen bildirimin ustune basili tutup bildirim simgesini goster secenegini kapatirsaniz tekrar bildirim simgesi gorunmez.
Konuyla ilgili xiaomi servise mail de gonderdim cevabi paylascam.
dedigin yapan bir arkadas yukarida paylasmisti. bildirimleri kapattiktan bir hafta sonra kendi kendine tekrar bildirim gelmeye basladi demisti. sinir bozmak icin herseyi yapiyor tel bu konuda yani ))

SM-T710 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Oyla:

astamiga

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ali
Cihazım
Redmi 5 Plus
Konular
3
dedigin yapan bir arkadas yukarida paylasmisti. bildirimleri kapattiktan bir hafta sonra kendi kendine tekrar bildirim gelmeye basladi demisti. sinir bozmak icin herseyi yapiyor tel bu konuda yani ))

Servis de soyledigim gibi bildiirme basili tutup bu bildirimi kapatmayi onerdi.

Diger secenek de mi hesabindan cikis yapip yerel yedek olusturun. Telefonu sifirlayip yedegi geri yukleyin dedi ama bunun ise yariycagni sanmiyorum.

Bildirimi kapatmak mantikli cunku ekran kapattigimizda sd kartin batarya tuketimini sifira indirmek icin bu bence gerekli.

İlla ki kapansin isteniyosa da telefonun uyku modunu hicbir zaman yapip deneyebiliriz. Ben denemedim batatya tuketimi artacagi icin tercih edecegimi dusunmuyorum.

Oyla:

ahmet_tgc

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
AHMET
Cihazım
Poco f2 pro
Konular
2

Diger secenek de mi hesabindan cikis yapip yerel yedek olusturun. Telefonu sifirlayip yedegi geri yukleyin dedi ama bunun ise yariycagni sanmiyorum.

Bildirimi kapatmak mantikli cunku ekran kapattigimizda sd kartin batarya tuketimini sifira indirmek icin bu bence gerekli.

İlla ki kapansin isteniyosa da telefonun uyku modunu hicbir zaman yapip deneyebiliriz. Ben denemedim batatya tuketimi artacagi icin tercih edecegimi dusunmuyorum.
hangi servis bunu onerdi dostum.bunu oneren servis , servis deil bence ))

Oyla:

ahmet_tgc

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
AHMET
Cihazım
Poco f2 pro
Konular
2

dostum soylediklerini hepsini hatta fazlasini denedik. butun tasarruf modlarini ds kapatarak denedim. mi hesap yedeklemeyle falsnda alakasi yok guc tasarrufu veya uyku moduylada alakasi yok. telefonn bilerek yaptigi bir durum deil. bir hata bir sorun. bildirimleri kapat sorunu gormezden gel diyen servise servis demem. şahsen xiaomi almakla pisman oldum. bir firin ekmek yemesi lazi m digerlerine yetismesi icin. ucuz etin yahnisi meselesi. ayrica turkiyede distrubutor yok. xiaomi sorunlu telleri ithalat yoluyla turkiyeye itekliyor benim anladigim ve duydugum inandigim kadariyla. nasil olsa ithalatta distrubutor kadar sorumluluk yok.

Oyla:

ahmet_tgc

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
AHMET
Cihazım
Poco f2 pro
Konular
2

hic bir android rom u bataryadan tasarruf icin sd kart in elektiguni kesmez ! cok iyimser yaklasiyorsun ))

Oyla:

astamiga

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ali
Cihazım
Redmi 5 Plus
Konular
3
hangi servis bunu onerdi dostum.bunu oneren servis , servis deil bence ))

Xiaomi servis

Görselleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir

Oyla:

ahmet_tgc

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
AHMET
Cihazım
Poco f2 pro
Konular
2
sorunun ustune ört diyor resmen ))) bi de xiaomi tovbe

benim note 4 de ayrica mikrofan az ses aliyordu. konusma sorun degil ama hep bir kisik ses sikayet vardi. sarji dolarken 98 de kaliyordu. fisi cikarip takinca 100 de 100 oliydu. hep boyle ufak telefonu kullanmaya engel olmayan ama sinir eden sogutan sorunlar var. baska note 4 ler dede mikrofon sorunu yasayanlar var. bi daha tovbe xiaomi ))

Oyla:

astamiga

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ali
Cihazım
Redmi 5 Plus
Konular
3
Aslinda bu fiyata bu ozellikte telefonlari sunmasi xiaomi'nin ufak hatalarini gormezden gelmemiz gerekiyor. Android 8 gibi guncellemelerle zamanla duzelecektir.

İosun bile kararsiz calistigi hatalar yaptigi ve en onemlisi islemci gucunu dusurdugu bi pazarda xiaomi huwai gibi telefonlarin yildizi parliyor artik.

Bu arada onceki telefonum asus zenfon 2 laser'di. Zenui kusursuzdu diyebilirim 3 sene boyimca hic bi hataya rastlamadim. Zenfone 5in sdm 845 li modeli gelcek sanirim. Cok iyi bi telefon. Ama onun da fiyat 3000'lerde seyircektir.

Oyla:

ahmet_tgc

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
AHMET
Cihazım
Poco f2 pro
Konular
2
iphonu mark olarak sevmem kullanmadimda ama stabilite ve garanti gücü icin iphone almayi dusunuyorum. samsung artk fiyat olarak iphone ile yarisiyor samsungada gerek yok iphone daha mantikli. iphonun islemcisi kisitlansa bile bunlara bes basar ))) bildigim kadariyla huvaide bu kadr sorun yok daha stabil. ama xiaominin asil bize yansiyan sorunu distribito olmamasi kesinlikle
Aslinda bu fiyata bu ozellikte telefonlari sunmasi xiaomi'nin ufak hatalarini gormezden gelmemiz gerekiyor. Android 8 gibi guncellemelerle zamanla duzelecektir.

İosun bile kararsiz calistigi hatalar yaptigi ve en onemlisi islemci gucunu dusurdugu bi pazarda xiaomi huwai gibi telefonlarin yildizi parliyor artik.

Bu arada onceki telefonum asus zenfon 2 laser'di. Zenui kusursuzdu diyebilirim 3 sene boyimca hic bi hataya rastlamadim. Zenfone 5in sdm 845 li modeli gelcek sanirim. Cok iyi bi telefon. Ama onun da fiyat 3000'lerde seyircektir.

General Mobile 4G cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Oyla:
Üst Alt