Soru SD Kart Sorunu...

Anakha

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Serkan
Cihazım
Pro Plus 5G
Meslek
Mali Müşavir
Konular
4
Herkese merhaba, 2 gündür telefonumu kullanıyorum. Bir sorum olacak. Bazı zamanlar bildirim ekranında SD Kart için tıklayın yazan bildirim alıyorum. Tıklayıp kapatıyorum ama belli bir süre sonra tekrar geliyor.
Acaba bilgisi olan varmı? Teşekkürler şimdiden

Redmi Note 4 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

ahmet_tgc

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
AHMET
Cihazım
Poco f2 pro
Konular
2
Telefon sattirir bu sorun. Daha bootloader da yapamadık. Kimsenin bu telefonu bilmemesi çok büyük sıkıntı Gaziantep te.
Sanırım sonunda Xiaomi Shop açacağım :)
Görselleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir

Redmi Note 4 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
aynen dostum insanin canini skyor . kvk li almistim, garantiye gonderecegim.

SM-T710 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Oyla:

bugrabey

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Buğrahan
Cihazım
redmi note 9 p
Konular
0
sanırım dosya yöneticisi ile alakalı bir sorun. onu yada bildirimlerini kapatınca düzeliyor
[doublepost=1521226926,1520485504][/doublepost]dosya yöneticisinin bildirimlerini kapattıktan bir hafta sonra tekrar gelmeye başladı bildirimler. bu da gold değil

Oyla:

azamiturk

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Musa
Cihazım
Redmi Note 4
Meslek
Yüks. Bilg. Müh.
Konular
1
Aynı sorun bende de var. 32 Gb class 10 samsung kart kullanıyorum. Çözümü bulamadım bi yerde. Burdaki bir çok kişi birleşip xiaomiye geri bildirim yaparsak ilgilenebilirler diye düşünüyorum.

Oyla:

astamiga

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ali
Cihazım
Redmi 5 Plus
Konular
3
Telefon uyku moduna geciyor olabilir.
Ya da pilden tasarruf icin kart enerjisini kesiyodur. Tekrar telefonu elinize alimca calisiyodur. Bildirim ayarlarinda bunla alakali bisey yok sanirim.

Kullanilan kartla alakali bi durum degil buyuk ihtimalle.

Oyla:

ahmet_tgc

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
AHMET
Cihazım
Poco f2 pro
Konular
2
Telefon uyku moduna geciyor olabilir.
Ya da pilden tasarruf icin kart enerjisini kesiyodur. Tekrar telefonu elinize alimca calisiyodur. Bildirim ayarlarinda bunla alakali bisey yok sanirim.

Kullanilan kartla alakali bi durum degil buyuk ihtimalle.
kardesim sorunu yasayanlar herseyi denedi emin ol )) tasarruf modlari vs farkli kart vs bir cok sey denendi. xiaomi global forumdan bile cevap cikmadi. ben firsat bulup yeni garantiye gonderdim bakalim ne sonuc cikacak. benm tel kvk garantili diye guvenip gonderdik bakalim. ben sd kart takip eden program kullandim. tel i acinca tekrar calismaya baslamiyor kart. tel kapali iken hem karti cikartiyor hem de tel kapali iken karti takiyor gorunuyor programda. sd cart monitor diye bir program. google palyden kaldirmislar. nette bulabilirsin. yukarida programin ekran goruntuleri var

Oyla:

astamiga

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ali
Cihazım
Redmi 5 Plus
Konular
3
kardesim sorunu yasayanlar herseyi denedi emin ol )) tasarruf modlari vs farkli kart vs bir cok sey denendi. xiaomi global forumdan bile cevap cikmadi. ben firsat bulup yeni garantiye gonderdim bakalim ne sonuc cikacak. benm tel kvk garantili diye guvenip gonderdik bakalim. ben sd kart takip eden program kullandim. tel i acinca tekrar calismaya baslamiyor kart. tel kapali iken hem karti cikartiyor hem de tel kapali iken karti takiyor gorunuyor programda. sd cart monitor diye bir program. google palyden kaldirmislar. nette bulabilirsin. yukarida programin ekran goruntuleri var

Benim de ayni sekilde sorunum var ama bunun icin cihazi servise falan vermeyi hic dusunmedim. Kullanimda kopyalama vs gibi durumlarda devreden cikmadigi icin sorun yok. Ama 30dk ekran kapaliysa ekran acildigimda goruyorum sanirim. Kac dakika oldugunu deneyerek ogrencem. Bilgi olarak eklerim.

Bu arada miui surumunun ayarlariyla alakali bi durum. Ve bu ayari kullaniciya kapali hale getirmisler yemi versiyonlarda ayarlara eklenebilir. Benim telefon Redmi 5 plus.

Oyla:

ahmet_tgc

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
AHMET
Cihazım
Poco f2 pro
Konular
2
Benim de ayni sekilde sorunum var ama bunun icin cihazi servise falan vermeyi hic dusunmedim. Kullanimda kopyalama vs gibi durumlarda devreden cikmadigi icin sorun yok. Ama 30dk ekran kapaliysa ekran acildigimda goruyorum sanirim. Kac dakika oldugunu deneyerek ogrencem. Bilgi olarak eklerim.

Bu arada miui surumunun ayarlariyla alakali bi durum. Ve bu ayari kullaniciya kapali hale getirmisler yemi versiyonlarda ayarlara eklenebilir. Benim telefon Redmi 5 plus.
deneyip ugrasamana gereknyok. dedigim program hangi dakika cikarip takilmis kart gosteriyor. benim mikrofonda da ufak bi problem var . iki sorun icin gonderdim servise. ama ben sadece bu sorrun icinde gonderirdim sinir edici bir mesele

Oyla:

ahmet_tgc

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
AHMET
Cihazım
Poco f2 pro
Konular
2

bu arada sorunlarimiz ayni problemden kaynaklanmiyor da olabilir. ve benim kart gunde bir defa fakan cikardi uyarisi veriyor. yanlis anlamadiysam senin tel de yarim saat

Oyla:

astamiga

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ali
Cihazım
Redmi 5 Plus
Konular
3
bu arada sorunlarimiz ayni problemden kaynaklanmiyor da olabilir. ve benim kart gunde bir defa fakan cikardi uyarisi veriyor. yanlis anlamadiysam senin tel de yarim saat

Gelen bildirimin ustune basili tutup bildirim simgesini goster secenegini kapatirsaniz tekrar bildirim simgesi gorunmez.
Konuyla ilgili xiaomi servise mail de gonderdim cevabi paylascam.

Oyla:

ahmet_tgc

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
AHMET
Cihazım
Poco f2 pro
Konular
2
Gelen bildirimin ustune basili tutup bildirim simgesini goster secenegini kapatirsaniz tekrar bildirim simgesi gorunmez.
Konuyla ilgili xiaomi servise mail de gonderdim cevabi paylascam.
dostum bildirim kapatilabilir ama sorun hallolmus olmuyor. arka planda o sorun devam ediyor sadece haberimiz olmamis olur )) servis ten gelen cevabi merak ettim. benim servisten gelen cevabida paylasirim gelince

Oyla:
Üst Alt