- Adım
- Muzaffer
- Cihazım
- XIAOMI Mi5
- Konular
- 0
Bu uygulanan bir pazarlama taktiği. Maalesef tüketiciyi bu şekilde kandırıyorlar, yönlendiriyorlar. Bir de dikkat edilirse, cihazların 32GB modeliyle 64GB modelinde sadece hafıza kapasitesi değiştirmekle yetinmeyip donanımda başka düzenekleri de değiştiriyorlar, mesela kamerayı değiştiriyor. Bu durumda tüketicinin kafası karışıyor. Sedece SD kart almakla bir üst model cihaza ulaşamıyorsun.
Belki de bunları boşuna tartışıyoruz. Maksat muhabbet olsun işte. Belli bir zaman sonra "SD kart da ne acaba?" diye Google'dan aratmak durumunda kalacak insanlar. Teknoloji geliştikçe üretim teknikleri de değişiyor. Her çevre birim aslında bir arıza kaynağı bir ana cihaz için. Üretici koyduğu her ilave donanımı test etmek zorunda. Test de pahalı bir süreç arkadaşlar. Olaya bu yönden de bakın...
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Belki de bunları boşuna tartışıyoruz. Maksat muhabbet olsun işte. Belli bir zaman sonra "SD kart da ne acaba?" diye Google'dan aratmak durumunda kalacak insanlar. Teknoloji geliştikçe üretim teknikleri de değişiyor. Her çevre birim aslında bir arıza kaynağı bir ana cihaz için. Üretici koyduğu her ilave donanımı test etmek zorunda. Test de pahalı bir süreç arkadaşlar. Olaya bu yönden de bakın...