Sohbet SD Kart Olmalı mı? / Olmamalı mı ?

SD Kart Olmalı mı? / Olmamalı mı ?

• 1- Telefonda SD Kart Olmalı

Oy: 30 62,5%
  • 2- Telefonda SD Kart Olmasına Gerek Yoktur

Oy: 9 18,8%
  • 3- Olsa da Olmasa da Fark Etmez.

Oy: 9 18,8%

• Kullanılan toplam oy
    48
  • Anket kapatılmış .

m35

Sony Fans
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
mustafa
Cihazım
Mix 2
Meslek
Kimya Mühendisi
Konular
29
Millet Ucuzdan SD Kart Alacağına Üreticilerden Daha Yüksek Hafızalı Telefon Alması İçin. 16 İle 64 Arasında Çok Fazla Fark Koyuyorlar.

suan zaten 16 yetersiz 16 nin altinda kalanlar çöp.
32 bile yetmemeye baslar yakinda ideal olan 64 + iyi bi kart kombini

A.BayramKorkmaz

Elit Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Xiaomi
Cihazım
MI 9 Lite
Meslek
Elektrik Teknikeri
Konular
36
Xiaomi nin tüm telefonlarında olmalı
Ha bre cihazı formatliyoruz
SD kart olunca yedek almak sorun olmuyor.

halilgurbuz

Elit Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Halil
Cihazım
Poco X5 Pro 5G
Meslek
Bilişim ırgatı
Konular
211
müzik yada farklı dosyalar taşımak için aslında lazım. mevcut depolama alanını sadece programlar ve onların ön bellekleri için kullanmak lazım.
artık illaki her yerde internet var yada internet paketi var. Google fotoğraflar tüm resim ve videoları sınırsız yedekliyor, dolayısı ile 64 yada 128gb depolama alanına sahip telefon yeterli olur bence.

MANUPLE

Ctrl + L
Uzman Üye
MIUI Sever
Adım
Netizen
Cihazım
Poco X3 Nfc
Meslek
Yazılım Uzmanı
Konular
39
Güncel

MIHayranı69

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
Adım
Mahmut
Cihazım
Mi 8
Konular
1
Şu an için 64GB veya üzerine sd kart çok gerekli değil sürekli video çekimi ya da telefondan torrent indirme vb gibi şeyler yapmıyorsanız.

32GB'lık hoş bir telefon bulduysanız güncellemelerle birlikte hafızası dolacağı için böyle bir telefona her şekilde sd kart şart bence.

Anket seçeneklerinde de "olmamalı"ya ilaveten "32 ya da 64 gb altında olmalı" buna benzer bir seçenek olabilirdi. onun için oy kullanamadım.

RFspur

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Muzaffer
Cihazım
XIAOMI Mi5
Konular
0
Telefonda SD kart olmasına gerek yok demekle PC'de USB yuvası veya DVD olmasına gerek yok demek aynı bana göre. SD kartı kendimiz alıp takıyoruz. Maliyeti üretici için sıfır. Sadece bir mekanik yuva ve konnektör ilavesi gerekiyor, o da 1 dolar bile değil. Yavaşlatma da bahane olamaz. SD kullanmak isteyen yavaşlamaya da razıdır zaten. Eee, geriye savunacak ne kalıyor ???

MIHayranı69

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
Adım
Mahmut
Cihazım
Mi 8
Konular
1
Telefonda SD kart olmasına gerek yok demekle PC'de USB yuvası veya DVD olmasına gerek yok demek aynı bana göre. SD kartı kendimiz alıp takıyoruz. Maliyeti üretici için sıfır. Sadece bir mekanik yuva ve konnektör ilavesi gerekiyor, o da 1 dolar bile değil. Yavaşlatma da bahane olamaz. SD kullanmak isteyen yavaşlamaya da razıdır zaten. Eee, geriye savunacak ne kalıyor ???
Yeni nesil oyun laptoplarında vb DVD yok zaten. USB ile de kıyaslamak hata çünkü USB'nin esas amacı depolama değildir başka cihazlar ile veri bağlantısını sağlamaktır.

RFspur

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Muzaffer
Cihazım
XIAOMI Mi5
Konular
0
Sizin dediğiniz gibi olsun, ben amaçlar konusunda hiç ısrarcı değilim. Ama maliyet konusu savunulacak bir şey de değil. "Başka sebepler arayın!" diye fikir ortaya koydum bir "donanımcı" olarak...

MIHayranı69

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
Adım
Mahmut
Cihazım
Mi 8
Konular
1
Sizin dediğiniz gibi olsun, ben amaçlar konusunda hiç ısrarcı değilim. Ama maliyet konusu savunulacak bir şey de değil. "Başka sebepler arayın!" diye fikir ortaya koydum bir "donanımcı" olarak...
Başka bir teorisi var. İnsanlar sd kart olunca cihazda 32lik alır sd kart takarım diyorlarmış mesala. Firmalar da bu yüzden 32'lik cihazın fiyatını neredeyse 64'lükle aynı fiyata satıyor ki 32liğe ucuz diye yüklenmesin insanlar diğer modeller de satılsın.

Öte yandan hafıza kartı konulmayınca 32lik model daha cazip fiyata satılabiliyor hem ucuz bir model sunulmuş oluyor hem de bu ucuzluğu sebebiyle diğer modellerin satışlarına olumsuz bir etkisi olmuyor çünkü hafızası kısıtlı herkese hitap etmiyor.

Teorilerden birisi bu.

omurserap

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Omur
Cihazım
Mi6
Konular
56