- Adım
- süleyman
- Cihazım
- POCO F2 PRO
- Meslek
- SMMM
- Konular
- 33
son bir ay içinde 20 ye yakın cihaz aldım ve aldırttım
son bir ay içinde 20 ye yakın cihaz aldım ve aldırttım
alım satım değil hocam kendi mesleğim var. Ben zevkine alıyorum cihazı kullanıp hevesi alınca satıyorum. 20 ye yakın dediysem kendime 3 tane aldım geri kalanı eş dosthocam alım satım sayılıyorsa son 2 ay içinde 40'ın üzerinde cihaz alıp sattım
evet hocam sizi takip ediyorum facebook gruplarında da itibar gören birisiniz. şuanda mi9 se kullanıyorsunuz. önceki cihazınızda mi8 se idi galiba..alım satım değil hocam kendi mesleğim var. Ben zevkine alıyorum cihazı kullanıp hevesi alınca satıyorum. 20 ye yakın dediysem kendime 3 tane aldım geri kalanı eş dost
hocam yeni aldığım mi 9 se bir kaç gün önce gitti .evet hocam sizi takip ediyorum facebook gruplarında da itibar gören birisiniz. şuanda mi9 se kullanıyorsunuz. önceki cihazınızda mi8 se idi galiba..
hocam yeni aldığım mi 9 se bir kaç gün önce gitti .
şimdi mi 8 se kullanıyorum pazar gün bu da gidecek tavsiye ettğiniz cihaz varsa imei repair yapılan önerilere açığım
kullanmadığım cihazda kalmadı xiaomi modelinden .
İlk iphone aldığımda cevremdeki herkesi iphoneci yaptım taki xiaomi ile tanışıncaya kadar şimdi herkes Xiaomici oldu..Allah sizden razı olsun hocam, ağzınız dert görmesin...
Ben isterseniz kaç kişiyi Xiaomici yaptığımı, kaç kişiye Max 2 ve az sayıda da olsa, Max 3 aldırdığımı yazmayayım
Gesendet von meinem Mi Max 3 mit Tapatalk
Şimdi saymaya uğraşmayayım iftar vakti. 15 garanti, üstünü bilemiyorum. Hepsi ailem.Evet kıymetli dostlar şuana kadar 5 kişinin kanına girmiş bulunmaktayım dün itibariyle son olarak çocukluk arkadaşıma mi8 lite aldırdım eğer ki sıralamak gerekirse
1. yeğenim mi 5s 4+32
2. H.cakmak redmi pro
3. M.çetin mi note3
4. C.tokay redmi note 6
5. Y.gök mi8 lite
Sizde durum ne varmı ben gibi fanboy ayna ayna söyle bakayım
Selametle