daveygrohl hocam zannediyorum konunuza gelen mesajlar, konunuzu güncel tutması nedeniyle, yapmayı düşündüğünüz cihaz satışına olumlu etki yapacaktır.
Ancak konunun ilk mesajında yer alan "
İMEİ KAYDI YAPILMIŞ OLARAK GÖNDERİLECEKTİR" ifadesi satın almayı düşünen arkadaşlarımız için yanıltıcı özellikte. Bir cihazın orijinal imei'sinin kayıtlı olması ve cihaz üzerinde daha önce kayıt edilmiş başka bir cihaza ait bir imei numarasının bulunması birbirlerinden oldukça farklı şeyler ve cihaz fiyatlarına fazlaca etki ediyor. Benim anladığım kadarıyla siz cihazın imei'sini yasal yollarla kayıt ettirmek yerine daha önce kaydı yapılmış bir imei numarasını orijinal imei numarası ile değiştirerek satmayı düşünüyorsunuz ancak satış ilanınızda bu durum tam aksi yönde anlaşılıyor...
Bir diğer boyutu ise 6 ay içerisinde cihazın kapanması gibi bir durum belirtmişsiniz ancak böyle bir durum ile daha önce karşılaşmamış olan arkadaşlarımız bu durumun nedenini öğrenmek istemişler. Ancak bu konunun tartışma alanı alışveriş bölümü değil. Dolayısıyla eğer ki konu üzerinde konuşmak isteniyorsa ilgili alanda yeni bir konu açılıp tartışma orada sürdürülebilir.
Özetle konunuzda yer alan imei kaydının yapılış şekli hususunu daha net ve her hangi bir tartışmaya yer bırakmayacak şekilde düzeltmenizi ayrıca "6 aylık süre" tartışmasını konunuzdan kaldırıp eğer ki tartışmak istiyorsanız farklı bir başlık altında yeni konu açarak tartışmanızı rica ediyorum. Aksi halde ilgili arkadaşlarımız ilanda cihaz hakkında belirtilen özelliklerin yanıltıcı olması nedeniyle ilanınızı kaldırmak durumunda kalacaklardır.
Hayırlı satışlar.