Soru Şarj ve kulaklık için çoğaltıcı zararlı mı ?

alperemiin

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
alper
Cihazım
Mi9
Konular
35
Arkadaşlar oyun oynarken şarj hızlı bitiyor hem kulaklık hem şarja aynı anda takabilmek için çoğaltıcı alsam cihaza bir zararı olur mu?

mevcetin

Mevlüt Çetin
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mevlüt Çetin
Cihazım
Xiaomi 13 Ultra
Meslek
Art Director
Konular
162
Arkadaşlar oyun oynarken şarj hızlı bitiyor hem kulaklık hem şarja aynı anda takabilmek için çoğaltıcı alsam cihaza bir zararı olur mu?
Bir zararı olmaz hocam. Fakat dandik ürün almazsanız olası kısa devre sorunlarınıda yaşamamış olursunuz.

Oyla:

berkanbey123

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Berkan
Cihazım
Xiaomi
Konular
3
Aynen dandik almayın iyi performans alayım istediğimi yapayım çoğaltıcı kullanayım diyorsanız 200 TL nin üzerinde sağlam bir kulaklık lazım sizlere.

Oyla:

equuleus

Sun Wukong.
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emre Can
Cihazım
Mi 10T
Meslek
Yazılım Mühendisi
Konular
75
Yeterince kaliteli marka,bilen bilir hocam,her işinizi görür.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bu da piyasada daha çok ün salmış bir markanın bu markayı sizde biliyorsunuzdur. :D Satıcı da piyasadaki en hızlı satıcı.

Oyla:

chnekn

Uzman Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Cihan
Cihazım
Xiaomi 14 Ultra
Konular
103
Bir zararı olacağını düşünmüyorum fakat, bir çok kişi seste parazit ve bozulmalardan şikayet ediyordu. Ayrıca bu ürünlerin bir çoğu yüksek hızda şarjı desteklemiyormuş. 10-12W arası destekliyor galiba. Yeni modeller varsa bilmiyorum, ama arkadaşlarında dediği gibi ucuza kaçmamak lazım.

Oyla:

cantara

Administrator
Yönetici
Admin
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emre
Cihazım
Xiaomi 13
Konular
427
Dönüştürücü kaliteli olursa dönüştürücü nedeniyle zararı olmayacaktır tahmin ediyorum fakat pilinizi hızlı bitirecek kadar ağır bir oyun oynarken cihazınızı şarjda tutmanızın hem bataryaya hem de işlemciye zarar vereceğini kesin olarak söyleyebilirim.

Oyla:

alperemiin

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
alper
Cihazım
Mi9
Konular
35
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Dönüştürücü kaliteli olursa dönüştürücü nedeniyle zararı olmayacaktır tahmin ediyorum fakat pilinizi hızlı bitirecek kadar ağır bir oyun oynarken cihazınızı şarjda tutmanızın hem bataryaya hem de işlemciye zarar vereceğini kesin olarak söyleyebilirim.
Pubg için düşünmüştüm kesin olarak böyle bir durum varsa almamak daha iyi olur sanırım

Oyla:

cantara

Administrator
Yönetici
Admin
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emre
Cihazım
Xiaomi 13
Konular
427
Pubg için düşünmüştüm kesin olarak böyle bir durum varsa almamak daha iyi olur sanırım
Kulaklıktan bağımsız olarak yazıyorum,

Mi9 kullanıyorsunuz, telefonunuzun bataryası zaten küçük ve işlemci gücü son derece yüksek. Pubg gibi ağır oyunları cihazınız şarja bağlıyken uzun süreli oynamanız batarya ömrünüze her halükarda zarar verecektir. Tavsiyem şarjda iken oyun oynamayın, pil %20 altına indiğinde oyundan çıkın, şarja takın ve şarj dolup şarjdan çıkardıktan sonra oyuna devam edin. Bu şekilde dönüştürücü kullanmanıza gerek kalmayacaktır.

Oyla:

berkanbey123

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Berkan
Cihazım
Xiaomi
Konular
3
Kulaklıktan bağımsız olarak yazıyorum,

Mi9 kullanıyorsunuz, telefonunuzun bataryası zaten küçük ve işlemci gücü son derece yüksek. Pubg gibi ağır oyunları cihazınız şarja bağlıyken uzun süreli oynamanız batarya ömrünüze her halükarda zarar verecektir. Tavsiyem şarjda iken oyun oynamayın, pil %20 altına indiğinde oyundan çıkın, şarja takın ve şarj dolup şarjdan çıkardıktan sonra oyuna devam edin. Bu şekilde dönüştürücü kullanmanıza gerek kalmayacaktır.
Güzel diyorsunuzda pubg'de bi oyun hemen hemen yaklaşık 30 dakika felan sürüyor 2 3 oyun oynadığında %20 ye iner zaten sürekli tak çıkar dolmasını beklemek sıkıntılı bir iş çok sarj yiyen bir oyun.

Oyla:

cantara

Administrator
Yönetici
Admin
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emre
Cihazım
Xiaomi 13
Konular
427
Güzel diyorsunuzda pubg'de bi oyun hemen hemen yaklaşık 30 dakika felan sürüyor 2 3 oyun oynadığında %20 ye iner zaten sürekli tak çıkar dolmasını beklemek sıkıntılı bir iş çok sarj yiyen bir oyun.
Maalesef haklısınız hocam, böylesine bir telefona o batarya yakışmıyor...

Oyla:
Üst Alt