Soru Şarj ve kulaklık için çoğaltıcı zararlı mı ?

alperemiin

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
alper
Cihazım
Mi9
Konular
35
Arkadaşlar oyun oynarken şarj hızlı bitiyor hem kulaklık hem şarja aynı anda takabilmek için çoğaltıcı alsam cihaza bir zararı olur mu?

chnekn

Uzman Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Cihan
Cihazım
Xiaomi 14 Ultra
Konular
103
Bende cantara hocanın takti ğibi kullanıyordum bir ara, hem zaten dediğiniz gibi 2-3 oyun 1-1,5 saat sürüyor dolayısıyla parmaklar uyuşuyor, elde, adrenalin yükselmesinden kaynaklı terlemeler başlıyor dolayısıyla oynayış performansı düşüyor. haha--haha--

2-3 oyunda bir kahve/çay molası verirseniz hem elleriniz rahatlar hem telefonu şarj edersiniz. QC 3 şarj aletiyle nasıl bilmiyorum fakat QC 4 ile Mi 9, siz bir bardak kahve içene kadar %50 yi rahatlıkla geçer şarjı. coffee~~8=)

Çoklayıcı ile pek keyif alabileceğinizi düşünmüyorum. Tabi birde kaba bir çoklayıcı telefonun tutuşunu etkileyeceği için yine hoş olmayacaktır. :@

Oyla:

alperemiin

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
alper
Cihazım
Mi9
Konular
35
Bende cantara hocanın takti ğibi kullanıyordum bir ara, hem zaten dediğiniz gibi 2-3 oyun 1-1,5 saat sürüyor dolayısıyla parmaklar uyuşuyor, elde, adrenalin yükselmesinden kaynaklı terlemeler başlıyor dolayısıyla oynayış performansı düşüyor. haha--haha--

2-3 oyunda bir kahve/çay molası verirseniz hem elleriniz rahatlar hem telefonu şarj edersiniz. QC 3 şarj aletiyle nasıl bilmiyorum fakat QC 4 ile Mi 9, siz bir bardak kahve içene kadar %50 yi rahatlıkla geçer şarjı. coffee~~8=)

Çoklayıcı ile pek keyif alabileceğinizi düşünmüyorum. Tabi birde kaba bir çoklayıcı telefonun tutuşunu etkileyeceği için yine hoş olmayacaktır. :@
Aynı kulaklık gibi çoklayıcılar var ama kullanmamak daha iyi gibi

Oyla:

Brkozyz

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
BuRaK
Cihazım
Mi 8
Konular
8
Arkadaşlar coklayici ariyorum bir tane aldim hizli sarji desteklemiyor hizli sarji çalıştıran olani bulan kullanan bilen varmi

Oyla:

byrupi

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ensar
Cihazım
Mi 9
Konular
11
Ben aldım bi dönüştürücü. Ses kalitesi baya baya arttı, ses seviyesi de arttı. Fakat şarj etmiyor desek yeridir. İade edip baseus marka alıcam. Akıllıphone resmi distribütör ve en uygun baseus ürünleri orada.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Arkadaşlar coklayici ariyorum bir tane aldim hizli sarji desteklemiyor hizli sarji çalıştıran olani bulan kullanan bilen varmi
Bahsettiğim sitede hızlı şarj destekli var. Bence normal 1a ile şarj edeni alabilirsin. Nasıl olsa şarjda olacak sürekli.

Oyla:
Üst Alt