- Adım
- Zafer
- Cihazım
- Xiaomi 13
- Meslek
- Sporcu
- Konular
- 38
- Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
- 12.5.4.0
- Telefon Modeli
- POCO X3 NFC
- Bootloader Kilidi
- Kapalı
Herkese Merhaba, İyi Forumlar..
POCO X3 NFC kullanıcısıyım ama son 15 gündür tuhaf bir sorun ile karşılaştım.
(Bu sorun 12.5.4.0 Güncellemesinden sonra başladı)
Şarj aletim ve kablom tamamen orijinal 33W Turbo Şarj destekli (Orijinal Kutusundan çıkan Kırmızı Uçlu) ama çok yavaş şarj ediyor..
Şarja bağladığım zaman TURBO ŞARJ göstergesi geliyor ama batarya çok düşük amperde doluyor, bunun sebebini bir türlü çözemedim..
Başka şarj cihazı ve kablosu deneyemedim elimde olmadığı için ama aklımı karıştıran nokta; Şarja bağladığım da Turbo Şarj göstermesi ama amperi düşük çekmesi..
Bazen Turbo Şarj oluyor, bazen amperi çok düşürüyor, bazen 18W gibi şarj ediyor..
En son 18W gibi şarj ediyordu ama şu an en fazla 120-40Ma gücünde şarj ediyor, iyice düştü yani..
(Cihaz 7 saattir şarjda ama sadece %33 e kadar şarj etmiş)
Şarj cihazından kaynaklı olsa Cihazı şarja bağladığım da Turbo Şarj göstergesi gelmemesi gerek değil mi?
Yazılımsal gibi gözüküyor sanki ama Hard formatta attım, durum aynı..
Bilginiz ya da fikirlerinizi rica ediyorum...
Teşekkürler, İyi Forumlar..
POCO X3 NFC kullanıcısıyım ama son 15 gündür tuhaf bir sorun ile karşılaştım.
(Bu sorun 12.5.4.0 Güncellemesinden sonra başladı)
Şarj aletim ve kablom tamamen orijinal 33W Turbo Şarj destekli (Orijinal Kutusundan çıkan Kırmızı Uçlu) ama çok yavaş şarj ediyor..
Şarja bağladığım zaman TURBO ŞARJ göstergesi geliyor ama batarya çok düşük amperde doluyor, bunun sebebini bir türlü çözemedim..
Başka şarj cihazı ve kablosu deneyemedim elimde olmadığı için ama aklımı karıştıran nokta; Şarja bağladığım da Turbo Şarj göstermesi ama amperi düşük çekmesi..
Bazen Turbo Şarj oluyor, bazen amperi çok düşürüyor, bazen 18W gibi şarj ediyor..
En son 18W gibi şarj ediyordu ama şu an en fazla 120-40Ma gücünde şarj ediyor, iyice düştü yani..
(Cihaz 7 saattir şarjda ama sadece %33 e kadar şarj etmiş)
Şarj cihazından kaynaklı olsa Cihazı şarja bağladığım da Turbo Şarj göstergesi gelmemesi gerek değil mi?
Yazılımsal gibi gözüküyor sanki ama Hard formatta attım, durum aynı..
Bilginiz ya da fikirlerinizi rica ediyorum...
Teşekkürler, İyi Forumlar..
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.