Yardım Şarj Problemi

jackwrestler

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
samet
Cihazım
mi max
Konular
2
selamın aleykum bana yardım lutfen mı max telefonum kapanıp acılıyor acıldıgında sarj %10 %20 dusmus oluyor yardım lutfen eu versıyon garantı yok

gencoglan

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
adem
Cihazım
mi max
Konular
0
Bende de aynı sorun mevcut pil tüketimi arttı telefon kapanıyor açtığımda pil seviyesi düşüyor pil %20 lere gelince kapanıyor ve tekrar açtığımda pil %1 görünüyor. Mı flash ile rom yükseltmeye çalıştığımda "can not found file flash_all.bat" hatası alıyorum. Telefonu HB den almıştım o yazılım güncellemesi gelmeyen surumunden. Telefon bootloader kilitli unlock yapmaya çalışıyorum birkaç kez gönderdikleri verify code ı kabul etmeyi daha sonra SMS sınırı asıldı diyor. Konu hakkında yardımcı olabilirseniz sevinirim.

Oyla:

Lopus

ι̇уιℓєя нєя zαмαη тαкℓιт є∂ιℓιя.
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mustafa
Cihazım
Mİ4 TD-LTE
Meslek
Hwdrm. Sist.
Konular
269
Bende de aynı sorun mevcut pil tüketimi arttı telefon kapanıyor açtığımda pil seviyesi düşüyor pil %20 lere gelince kapanıyor ve tekrar açtığımda pil %1 görünüyor. Mı flash ile rom yükseltmeye çalıştığımda "can not found file flash_all.bat" hatası alıyorum. Telefonu HB den almıştım o yazılım güncellemesi gelmeyen surumunden. Telefon bootloader kilitli unlock yapmaya çalışıyorum birkaç kez gönderdikleri verify code ı kabul etmeyi daha sonra SMS sınırı asıldı diyor. Konu hakkında yardımcı olabilirseniz sevinirim.

Rom yüklemesi yapmak için önce bootlader kilidini açmanız lazım.Unlock sayfasındaki forumdaki bilgileri doldulduktan sonraki telefona gelen kodu diyorsanız daha sonra deneyin tekrar.

Oyla:

jackwrestler

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
samet
Cihazım
mi max
Konular
2
lopus kardesım deepflash geldı bugun ama benım baska sorunum var sabah telefonum calısıyordu internete gırdım telefon kapandı sonra actım ılk acılırken telefonda fırma logosu cıkıyorya mı yazısı cıktı ve o yazıda kaldı ana menuye gecmıyor sabah saat 10:00 dan bu sate kadar halada oyle

Ekli dosyalar

• Snapshot_20170722.jpg
    Snapshot_20170722.jpg
    59,9 KB · Görüntüleme: 5
Oyla:
Üst Alt