Yardım Şarj Aleti Mİ5 PRİME

terriblephoenix24

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ömer Faruk
Cihazım
Mİ5 PRİME
Konular
18
Arkadaşlar hepinize iyi forumlar. Evimizde 2 adet mi5 prime cihazı var. Babamın şarj aleti yavaş şarj ediyor iken benimki hızlı şarj ediyor aynı şekilde kendi cihazımı da denedim yavaş şarj etti. Aslında yavaş bile denemez çünkü %45 de iken taktım ve yaklaşık 1 saat youtubede takıldım şarja takılı idi %42 oranına düşmüştü. Cihazı tamamen kapattım ve tekrar denedim %42den 1 saat sonda %49 yapabildi. Farklı prizlerde de denedim ve aynı sorun devam etmekte. Şarj aleti bozuldu belli ki ama sebebi ne olabilir ve orijinal şarj aletini nasıl bulabilirim. Teşekkürler

Ottoman

Co-Admin
Yönetici
Co-Admin
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ahmet
Cihazım
Mi 9T Pro
Konular
127
Arkadaşlar hepinize iyi forumlar. Evimizde 2 adet mi5 prime cihazı var. Babamın şarj aleti yavaş şarj ediyor iken benimki hızlı şarj ediyor aynı şekilde kendi cihazımı da denedim yavaş şarj etti. Aslında yavaş bile denemez çünkü %45 de iken taktım ve yaklaşık 1 saat youtubede takıldım şarja takılı idi %42 oranına düşmüştü. Cihazı tamamen kapattım ve tekrar denedim %42den 1 saat sonda %49 yapabildi. Farklı prizlerde de denedim ve aynı sorun devam etmekte. Şarj aleti bozuldu belli ki ama sebebi ne olabilir ve orijinal şarj aletini nasıl bulabilirim. Teşekkürler
Hocam tavsiye ederim :)

Qualcomm Sertifikalı BlitzPower BW-S6 Çift Çıkışlı Şarj Cihazı

Oyla:

terriblephoenix24

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ömer Faruk
Cihazım
Mİ5 PRİME
Konular
18
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Hocam cihazımda miui global beta sürümü vardı ve şarj ayrıntıları kızmında 1862 mA olması lazım alabiliyorken diğer şarj aletine taktığımda 740 mA aldım sanırım şarj aleti vefat etmiş

Oyla:

Ottoman

Co-Admin
Yönetici
Co-Admin
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ahmet
Cihazım
Mi 9T Pro
Konular
127
Hocam cihazımda miui global beta sürümü vardı ve şarj ayrıntıları kızmında 1862 mA olması lazım alabiliyorken diğer şarj aletine taktığımda 740 mA aldım sanırım şarj aleti vefat etmiş
Hocam telefonu kapatıp tekrar açın isteseniz aynı değerleri görecek misiniz acaba.

Oyla:

Ottoman

Co-Admin
Yönetici
Co-Admin
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ahmet
Cihazım