Soru Şarj aleti 20w

Serdar82

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Serdar
Cihazım
Mi9 8GB/128GB
Konular
46
Arkadaşlar bu aleti tr de bulamıyorum varmı yardımcı olacak babayigit
Görselleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
Görselleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir

MI 9 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

onununcuköy

Hevesli Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Erkan
Cihazım
Yok
Konular
6
Dostum konuyu açan adama yada bir başkası 9V 3A bir cihaz al dedi de ben mi alma yada desteklemez dedim? Anlamadım. Ben sadece quick şarj ve pd şarj teknolojilerine göz gezdirmenizi istedim. İlla şu veya bu olmalı demedim. Yarım yamalak sözümü üzerine neden alınıyorsun. Yoksa yarım yamalak mı biliyorsun ? Yoksa bilgin yeterliyse sen neden takışıyorsun benimle ?
Ben kendi yarım yamalak bilgime değil yarım yamalak bilgisi bile olmayanların bilgilerine ve cehaletlerine takıyorum... Bir de bu tipler kendi bilgisizliğine bakmadan eleştirmeye kalkınca cevap yazmak zorunlu hale geliyor. Size özel bir durum değil yani, arada böyle saçma tipler çıkabiliyor.

Mesajınızı da üslubunuz nedeniyle raporluyorum...

Oyla:

chnekn

Uzman Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Cihan
Cihazım
Xiaomi 14 Ultra
Konular
103
Forumda bir kaç gündür aktifim. Gördüğüm şu ki herkes voltaj ve amperlerden şarj aletlerinden anladığını sanıyor ama kimse tam anlamıyor. Yarım yamalak biliyorsunuz.

Öğrenmek için;
1) Qualcoom şarj teknolojisini araştırın.
2) USB-PD ( POWER DELIVERY ) nedir ?

PD teknolojisi tüm cihazları destekler. Cihazınızın max Wattı kaç Volt ve Amperde aldığını öğrenmeniz gerek. Buna istinaden alacağınız adaptörden tam verim alabilirsiniz.

Örnek olarak Mi 9 27W şarj gücüne sahiptir. 27W gücünü 20V / 1.35A ile elde eder. Kabaca 20x1.35= 27W yapar. Alacağınız adaptörün Max kaç Vaat ve Amper desteklediğine dikkat edin. Tavsiyem almışken sağlam ve kaliteli ürün almanız. Aukey markasının 45W usb-pd ve usb-a çıkışlı adaptörü var. Laptop, tablet, telefon vs tüm cihazları sorunsuz çok hızlı şarj edebilirsiniz. İos cihaz desteğide vardır.

Dostum bence sen önce kendi bilgilerini bir yokla.
Her insan cahildir, çünkü her zaman öğrenilecek yeni bir şey vardır.

Xiaomi ler 9v 3a ile şarj oluyor. 12v ve 20v voltajları tabletler ve dizüstü bilgisayarlar içindir.

Örnek mi 9 cihazı QC 4+ de 9v 3a ile şarj olurken bir notebook air 20v 1.35a ile şarj oluyor.

Bunu yabancı kaynaklarda ve testlerde gözünle görebilirsin.

Oyla:
Üst Alt